elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules celebra la festivitat de Sant Roc amb una missa en la capella de la platja

Nules celebra la festivitat de Sant Roc amb una missa en la capella de la platja
  • La Reina i les dames han presidit la celebració

La reina de la Vila de Nules, Jèssica Gozalbo Romero, i les dames, Cristina Cuesta Valero i Zaila Ferrer Moldenhawer han presidit juntament amb l’alcalde de Nules, David García, i de membres de la Corporació Municipal la missa  en honor a Sant Roc que ha tingut lloc a la capella de la Mare de Déu del Carme de les platges de Nules.

Cada any els nulers i les nuleres homenatgen a Sant Roc amb diferents actes que per les actuals circumstàncies sanitàries derivades de la Covid-19 s’han reduït. No obstant això, s’ha mantingut un dels actes religiosos per a commemorar aquesta festivitat, ja que aquest any també s’ha suspès la processó i el tradicional repartiment de bescuits i pans davant de la capella de la població marítima.

Així doncs, enguany s’ha reprès el  tradicional castell de focs d’artifici que s’havia suspès per la pandèmia i que ha disparat la pirotècnia Martí. A més, també aquest any s’han pogut celebrar les activitats esportives competitives com la Volta a Peu Sant Roc o la prova ciclista  Trofeu Sant Roc Platja de Nules, entre altres. Encara que la Marxa a Peu Solidària no competitiva a benefici  de l’Associació contra el Càncer no s’ha pogut realitzar per la normativa sanitària vigent. Però a més, també la terrassa l’Estany ha albergat en aquests dies  espectacles i actuacions musicals i culturals amb els protocols Covid corresponents.

   

MÉS FOTOS
Nules celebra la festivitat de Sant Roc amb una missa en la capella de la platja - (foto 2)
Nules celebra la festivitat de Sant Roc amb una missa en la capella de la platja - (foto 3)
Nules celebra la festivitat de Sant Roc amb una missa en la capella de la platja - (foto 4)
Nules celebra la festivitat de Sant Roc amb una missa en la capella de la platja - (foto 5)
Nules celebra la festivitat de Sant Roc amb una missa en la capella de la platja - (foto 6)
Pujar