elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules augmenta les contractacions de personal per a reforçar serveis socials

Nules augmenta les contractacions de personal per a reforçar serveis socials
  • S'ha obert el termini per seleccionar un administratiu i un educador social

Nules està reforçant considerablement, aquest any 2017, el personal per a Serveis Social per a que es pugen agilitzar els tràmits administratius i les gestions pertinents per a ajudar a les persones més necessitades de la població.
Davant açò, la Regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura, comenta que "a principi d'any varem contractar dos assistents socials, un psicòleg i es va augmentar a 30 hores la jornada de la persona encarregada de la Unitat de Respir, a més també vam ampliar la plantilla d'Auxiliars d'Ajuda a Domicili. Des de la Regidoria de Serveis Socials ens veiem compromesos amb els veïns i les veïnes de Nules que tenen diferents necessitats, per la qual cosa no podem esperar a que la falta de personal repercuteixi en el benefici dels nostres usuaris, és per aquesta raó que ens acollim a tot tipus de subvencions que ens ofereixen les diferents institucions".

En aquest moment està obert el termini per a seleccionar un administratiu a jornada completa i un educador social a mitja jornada. Per tant, les persones interessades en cobrir aquestes noves places poden presentar la documentació necessària en el registre de l'Ajuntament de Nules. La institució local portarà a terme el procés selectiu per a constituir les dos borses de treball temporal, les bases de les quals es poden trobar a la pàgina web de l'Ajuntament de Nules.

Pujar