elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules atén diariament a casa a les persones més vulnerables

Nules atén diariament a casa a les persones més vulnerables
  • Segueix prestant els serveis a les persones usuàries del SAD i de la Unitat de Respir

MÉS FOTOS
Nules atén diariament a casa a les persones més vulnerables - (foto 2)
Nules atén diariament a casa a les persones més vulnerables - (foto 3)

L’Ajuntament de Nules, mitjançant les regidories de Gent Major i Polítiques Inclusives, ha intensificat els serveis emmarcats en els programes dirigits a persones majors i més vulnerables.

En aquest sentit, s’ha posat en marxa un programa de visites a persones majors de 70 anys de la localitat que viuen o estan soles per a que puguen rebre atenció especialitzada mentre duri l’actual situació d’emergència sanitària, “són visites amb les que ens interessem per la situació d’aquestes persones, de manera que amb aquest contacte permanent podem conéixer les seues necessitats davant el confinament”, comenta la regidora de Gent Major, Susana Tusón.

Així mateix, des de la Unitat de Respir s’estan portant a terme visites periòdiques a les persones usuàries perquè facin a casa activitats de memòria i psicomotricitat.

També el personal del programa del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) segueix amb les seues tasques diàries amb normalitat.  

De fet, per a portar a terme aquestes accions hi ha destinades nou professionals: la tècnic de la Unitat de Respir de l’ajuntament i huit treballadores del SAD, “hem incrementat el personal per a poder desenvolupar totes les tasques d’atenció a les persones majors i més vulnerables que precisament en aquests moments necessiten més si és possible els serveis del consistori. A més, amb aquest contacte permanent i diari tant presencial com telefònic podem tindre un control de la situació d’aquests col·lectius davant el Covid-19”, explica la regidora de Polítiques Inclusives, Rosa Ventura.     

Pujar