22 de setembre de 2020 22/9/20

Nules aposta per l'especialització i diversificació del sector agrícola

Nules aposta per l'especialització i diversificació del sector agrícola - (foto 1)

  L'especialització i la diversificació en el sector agrícola és una de les apostes fermes de l'Ajuntament de Nules. De fet, des de la Regidoria d'Agricultura s'aposta per la formació dirigida als joves, als emprenedors i als llauradors en general, davant açò s'ha organitzat una programació amb jornades i cursos formatius enfocats a fomentar la creació d'un teixit productiu complet al voltant de la citricultura local. Cal assenyalar que la programació compta amb la col·laboració de l'Associació Local de Llauradors i del Servei de Producció Ecològica, Innovació i Tecnologia de la Conselleria d'Agricultura.

  Aquests cursos començaran el proper 3 de maig amb una jornada tècnica d'especialització encaminada a mostrar les claus per a la creació d'una empresa agroalimentària, "en aquesta jornada comptarem amb el testimoni d'emprenedors del sector que ens explicaran com crear empreses d'aquest tipus, com assessorar-se, on dirigir-se i com formar-se i informar-se per a crear una empresa agroalimentària d'èxit des de la seua experiència i tenint com a referent l'entorn reial de la citricultura de la nostra població", explica el Regidor d'Agricultura, César Estañol.

  Emmarcada en aquesta programació es planteja també per al mes de maig la realització d'un curs tècnic d'especialització en Màrqueting i Comercialització per a emprenedors agroalimentaris, en el mateix es mostraran nous canals de comercialització, posicionament de marca i augment de ventes mitjançant tècniques de socialmedia, creació de valor i casos d'èxit.

  A més, per al mes de juny es preveu la realització d'un curs de citricultura ecològica dirigit a tots els llauradors de Nules.

  Les persones interessades en participar tant en els cursos com en les jornades, que tenen places limitades, poden fer l'inscripció en el Departament d'Agricultura de l'Ajuntament de Nules.

  Pujar