elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mascarell es retroba amb el seu passat medieval amb una fira en extramurs

Mascarell es retroba amb el seu passat medieval amb una fira en extramurs
  • Joglars, trobadors, xanquers, ocells rapaços, atraccions ecològiques i artesans comparteixen escenari en l'únic recinte emmurallat de la Comunitat Valenciana

Galeria de fotos
Inauguració de la Fira Medieval de Mascarell
Inauguració de la Fira Medieval de Mascarell
MÉS FOTOS
Mascarell es retroba amb el seu passat medieval amb una fira en extramurs - (foto 2)
Mascarell es retroba amb el seu passat medieval amb una fira en extramurs - (foto 3)
Mascarell es retroba amb el seu passat medieval amb una fira en extramurs - (foto 4)
Mascarell es retroba amb el seu passat medieval amb una fira en extramurs - (foto 5)

Mascarell serà durant aquest cap de setmana una localitat de l'Edat mitjana. La 14a edició de la Fira Medieval ha obert les seues portes aquesta vesprada en una inauguració que ha comptat amb la presència de l'alcalde de Nules, David Garcia, la Reina de la Vila de Nules, Jéssica Gozalbo, i la Dama Cristina Cuesta, l'alcalde de Mascarell, Felipe Sánchez, els diputats provincials Lluïsa Monferrer i Santi Pérez, al costat dels membres de la corporació municipal. 

Després del tall de la cinta a càrrec dels alcaldes de Nules i Mascarell, al costat de la Reina de la Vila, aquesta nova edició de la Fira Medieval ha obert les seues portes oficialment per a acollir durant tot el cap de setmana a milers de visitants.

Joglars, trobadors, xanquers, ocells rapaços, atraccions ecològiques i artesans comparteixen escenari en l'únic recinte emmurallat de la Comunitat Valenciana.

Tot això en una fira totalment adaptada a la situació sanitària de pandèmia, que ha hagut de desplaçar-se a extramurs del recinte emmurallat per a poder garantir la seguretat de participants i assistents.

La fira compta amb una exposició de vestimenta medieval dels cavallers que van acompanyar al Rei Jaume I, avalada per historiadors i cronistes, i una altra mostra sobre la vestimenta de Jaume I en la plaça Major.

Durant tres dies, el recinte emmurallat gaudirà de música en viu, xanquers, trobadors, joglars, bufons, una exposició de falconeria amb més de 14 ocells rapaços, un macrocampament de soldats, activitats per als més xicotets amb atraccions ecològiques, taules d'enginy i habilitat, teatre de marionetes, artesans com a picapedrers i picapedrers, així com artesans d'alimentació i una zona gastronòmica amb tavernes i zona àrab.

Pujar