29 de setembre de 2020 29/9/20

Mario García: ‘L’alcalde d’esquerres tanca 2018 amb 1,9 milions de factures en el calaix’

Mario García: ‘L’alcalde d’esquerres tanca 2018 amb 1,9 milions de factures en el calaix’ - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Mario García: ‘L’alcalde d’esquerres tanca 2018 amb 1,9 milions de factures en el calaix’ - (foto 2)
  Mario García: ‘L’alcalde d’esquerres tanca 2018 amb 1,9 milions de factures en el calaix’ - (foto 3)

  Nules va tancar 2018 amb 1,9 milions de factures en el calaix. Així es desprèn de l'informe d'intervenció corresponent al quart trimestre de 2018 en el qual es reflecteix “una quantitat escandalosa que es tradueix que centenars de famílies i veïns no poden arribar a fi de mes perquè estan pendents de cobrar d'els qui gasten però no paguen”.

  Mario García, regidor i portaveu del PP a Nules, ha pregat a l'alcalde d'esquerres que pague. “Li pregue que ho faça, en defensa d'aquests petits negocis i grans empreses als quals l'alcalde d'esquerres segueix sense pagar. Perquè a Nules hi ha una política de titulars amb la qual malgasten els diners de tots els veïns però després són incapaços d'assumir la responsabilitat del pagament”.

  Hi ha petites empreses a les quals se'ls deuen fins a 6.000 euros, i unes altres, com una empresa de transports, amb més de 100.000 euros pendents de pagament. “Els pagaments s'han retardat fins als 45 dies i hi ha factures en tràmit per valor de 602.000 euros. Aquesta situació és insostenible”, ha manifestat Mario García.

  Des del PP reclamen “rigor i responsabilitat en la gestió dels pagaments a les empreses a les quals se'ls contracten serveis”. “Estan jugant amb el pa de centenars de famílies mentre vostès, lluny de pagar, es dediquen a balafiar”. Fins al punt que el Consell ja va actuar el passat any intervenint més de 840.000 euros perquè “al capdavant de l'Ajuntament de Nules tenim un pacte d'esquerres que sap malgastar però és incapaç de pagar i invertir”, ha manifestat Mario García.

  Pujar