elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un lladre amenaça, segresta, roba i deixa lligat a un veí a casa de Nules

Un lladre amenaça, segresta, roba i deixa lligat a un veí a casa de Nules
  • L'autor va lligar de mans la víctima i va aprofitar per aconseguir les contrasenyes de la targeta de crèdit i robar-li diversos efectes i objectes personals

La Guàrdia Civil ha detingut a Museros (València) a un home com a suposat autor dels delictes de robatori amb violència, detenció il·legal, lesions i estafa ocorregut a la localitat de Nules.

Les investigacions es van iniciar després de la interposició d'una denúncia el dia 05 d'abril de el present any a la caserna de la Guàrdia Civil de Nules, on la víctima manifestava que havia entaulat amistat per mitjà d'una coneguda xarxa social amb un home a qui havia conegut i amb el qual havia quedat al seu domicili de la localitat de Nules.

Posteriorment, un cop a l'habitatge i en un descuit del propietari, aquesta persona va agafar un ganivet de la cuina i va començar a amenaçar-de forma violenta, aconseguint emmanillar-a l'esquena servint-se de l'cablejat de diversos aparells elèctrics, durant aquests moments de tensió i davant la violència de les seues amenaces aconseguir acovardir prou a la víctima per aconseguir la contrasenya de la targeta de crèdit.

A continuació l'autor va registrar totes les estances de l'habitatge d'on li va sostreure efectes, objectes personals i documentació, marxant tot seguit.

La víctima després de diverses hores va poder deslligar-se i avisar un veí ja que l'agressor l'havia tancat a la seua vivenda deixant-lo sense claus ni telèfon mòbil, traslladant-se a centre de salut per ser atès.

La Guàrdia Civil va posar en marxa una investigació laboriosa on després de múltiples pesquses investigatives, tasques de vigilància, seguiment policial, i obtenció de proves els agents van localitzar el dia 6 de maig de l'actual el domicili del suposat autor, el qual estava situat a la localitat de Puçol (València).

Els investigadors van efectuar un registre domiciliari autoritzat per l'autoritat judicial, recuperant del seu interior gairebé tots els efectes sostrets inclòs les diferents peces d'abric que portava l'agressor en el moment que es van produir els fets.

Per tot això es va procedir a la seua detenció com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència, detenció il·legal, lesions i estafa ocorregut a la localitat de Nules.

Les diligències instruïdes juntament amb el detingut han estat lliurades als jutjats d'instrucció en funcions de Guàrdia dels de Massamagrell (València).

L'actuació ha estat realitzada per efectius de l'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Borriana.

Pujar