26 de maig de 2020 26/5/20

PP: "L'alcalde de Nules segueix sense pagar als proveïdors els 830.000 euros que els deu"

PP: "L'alcalde de Nules segueix sense pagar als proveïdors els 830.000 euros que els deu" - (foto 1)
  • El PP va exigir en l'última Junta de Portaveus, celebrada fa 15 dies, complir la llei i saldar el deute amb centenars de negocis. “Segueix sense actuar”, lamenta Marzal

L'alcalde de Nules segueix sense pagar els més de 800.000 euros que deu a proveïdors i que el PP reclama que s'abonen des de l'any passat. “En l'última Junta de Portaveus li exigim que aportara l'informe tècnic que avalara l'operació de pagament i saldara el seu deute”. “No obstant això, han passat quinze dies i encara continuem esperant. És una absoluta vergonya i una ruïna per a moltes famílies que segueixen sense cobrar”.

María Victoria Marzal, portaveu del PP a Nules, ha reclamat a l'alcalde que “actue amb responsabilitat”. “Ha inventat jocs, eixit a cantar, a precintar bancs... però centenars de xicotets comerços i pime esperen des de l'any passat que els pague el que els deu”. I aquesta situació “està provocant greus problemes econòmics a famílies que en aquests moments tenen el seu negoci tancat. Hauria de pensar en ells”.

El Partit Popular donarà suport a una operació de pagament que vinga avalada amb els informes tècnics oportuns. Així li ho va fer constar la portaveu del PP en l'última Junta de Portaveus, “estarem al seu costat per a pagar als negocis que encara no han cobrat d'acord amb la llei. Per a saltar-li-la no compten amb nosaltres”.

En l'actualitat, l'Ajuntament de Nules pateix un dèficit de finançament de 1,3 milions d'euros i un romanent negatiu que s'arrossega de 2019 per import de 948.000 euros. Són dades de la intervenció municipal que exigeix que es resolga aquesta situació per a poder pagar les factures pendents, que s'eleven a 838.542 euros.

“Hem oferit la nostra experiència i col·laboració i continuem tendint la mà per a garantir el pagament als proveïdors. No obstant això, passats quinze dies no ens han donat cap solució i és urgent deixar d'asfixiar als qui van prestar els seus serveis l'any passat a un alcalde que hui segueix sense pagar-los. Els reclamem que actuen ja i ho facen d'acord amb la llei”, ha manifestat Marzal.

Pujar