27 de setembre de 2020 27/9/20

PP: ‘L'alcalde de Nules deu més de 500.000 euros a comerços i empreses’

PP: ‘L'alcalde de Nules deu més de 500.000 euros a comerços i empreses’ - (foto 1)

    L'alcalde de Nules deu més de 500.000 euros a empreses i negocis “als quals va decidir contractar serveis fa més de mig any i que avui encara no ha pagat”. El ple celebrat ahir en l'ajuntament va aprovar una operació per a poder saldar aquests impagaments. “És alarmant el malgaste que dirigeix l'alcalde i els seus socis, que no tenen objeccions a contractar encara que no tinguen disponibilitat econòmica, i no tenen complexos a traslladar als autònoms els deutes que deriven del seu desgovern”.

    Mario García, regidor del Partit Popular a Nules i portaveu del grup municipal, va qüestionar ahir la irresponsabilitat de “un pacte de partits que cerca el seu protagonisme en lloc de vetlar per les necessitats de Nules”. “No tenen complex a contractar a plaure encara que no tinguen diners amb el qual pagar”. I és així com “han alimentat un deute de 500.000 euros de factures i serveis que es van prestar fa mig any”.

    Uns impagaments que estan assumint famílies “que mengen dels seus serveis i a les quals de poc els serveix que els qui els van contractar els serveis els demanen perdó pels retards. De les disculpes un no s'alimenta”, ha assenyalat el portaveu del PP.

    Des del PP reclamen una política econòmica rigorosa i responsable. “No és viable que els tècnics municipals hagen de demanar empara al Ministeri d'Hisenda perquè els qui governen Nules no tenen cap complex a gastar sense límits. Més de 800.000 euros per sobre del permès aquest mateix any”. El resultat, tal com ha assenyalat Mario García, “és que Nules perd a costa d'un pacte que malgasta i balafia”. I mentre, els mateixos que van garantir plena ocupació i la fi de l'emergència social “són els que en la pràctica ens pujaran en 2019, un altre any més, les brosses”. Des del PP “exigim responsabilitat i control de la despesa, perquè Nules no mereix un alcalde que puja impostos als veïns i malgasta el recaptat sense pensar en les necessitats reals de la nostra localitat”.

    Pujar