elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

José Vicente Adsuara torna a la política municipal a Nules després de la renúncia de dos regidors

José Vicente Adsuara torna a la política municipal a Nules després de la renúncia de dos regidors
  • Mario García dimiteix després de l'obertura de judici oral i l'actual portaveu per motius personals

El grup municipal del Partit Popular de Nules canviarà en les pròximes setmanes. Amb la sortida de Mario García, ex alcalde, després de l'obertura de judici oral per presumpta prevaricació, se suma la dimissió de l'actual portaveu i ex cap de llista en les eleccions municipals de 2019, María Victoria Marzal.

Amb aquestes dues renúncies, entraran formar part del grup municipal José Vicente Adsuara, que és també el president local del PP de Nules, i Pedro Valls, el sisè i el vuitè candidat de la llista, seguint l'ordre de la candidatura presentada pel Partit Popular en les passades eleccions municipals de l'any 2019, i que va ser aprovada per la Junta Electoral. Isabel Miró, la candidata que concorria en el lloc número 7, ja ha anunciat a la direcció del PP de Nules la seva decisió de no recollir la seva acta per motius professionals i personals.

D'aquesta manera, José Vicente Adsuara torna a la primera línia política després de 8 anys. L'actual president del PP de Nules va ser regidor durant dues legislatures, sent portaveu de l'equip de govern i regidor de Joventut, Infància, Noves Tecnologies, Ocupació, Turisme i Platges, Normalització lingüística i Modernització en la primera legislatura, mentre que en la segona es va ocupar de les àrees deHacienda, Patrimoni, Turisme i platges, Ocupació, va ser tinenta d'alcalde i portaveu.

Cal assenyalar que Pedro Valls és l'actual coordinador d'Acció Social de l'equip que va conformar Adsuara després de la renovació del PP de Nules quan va prendre el testimoni de Mario García a la fi de 2021. Així mateix, és secretari d'infància del Partit Popular de la província de Castelló.

El PP de Nules ha emès un comunicat en el qual ha informat que la direcció local coneixia la decisió perquè “així va ser comunicada amb antelació per tots dos i sobre la qual fins avui hem guardat un respectuós silenci, ja que entenem que eren ells mateixos els qui havien de donar publicitat a la seva decisió, segons els seus propis temps a títol personal”.

Des del Partit Popular de Nules han agraït la labor i aportació que Mario García i María Victoria Marzal han desenvolupat en l'exercici de les seves responsabilitats polítiques i institucionals durant tots aquests anys, “havent tingut un paper fonamental en la defensa dels interessos del conjunt dels veïns de Nules i en la promoció del projecte i les idees del PP”.

“El Partit Popular de Nules continua sent la seva casa, la seva família política i les portes de la nostra organització sempre estaran obertes per a ells. El seu treball i aportació ha estat fonamental dins i fora del PP de Nules, per la qual cosa sempre seran reconeguts”, conclou el comunicat.

Pujar