elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un incendi en un magatzem de Nules afecta a 50.000 quilos de taronges

Un incendi en un magatzem de Nules afecta a 50.000 quilos de taronges
  • Els bombers segueixen treballant en la zona per a aconseguir la total extinció del foc

MÉS FOTOS
Un incendi en un magatzem de Nules afecta a 50.000 quilos de taronges  - (foto 2)

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha intervingut aquest divendres en un incendi industrial ocorregut en un magatzem de taronges de Nules (Castelló), situat en la carretera de Nules a La Vilavella. Segons fonts del Consorci, l'avís s'ha rebut a les 11.38 hores del matí i fins al lloc s'han desplaçat tres dotacions del Parc de Plana Baixa, pertanyent al Consorci Provincial.

A l'arribada dels efectius, l'incendi es trobava totalment evolucionat i afectava dues cambres frigorífiques on havia emmagatzemats uns 50.000 quilos de taronges. També un altre tipus de materials com palets i caixes de plàstic, segons han informat aquestes mateixes fonts.

Els efectius dels Bombers han aconseguit evitar que l'incendi es propagara per les oficines i la planta de producció de l'empresa, aconseguint donar per controlat l'incendi a les 14 hores del migdia. No hi ha hagut que lamentar danys personals pese que en el moment d'iniciar-se l'incendi, el personal del magatzem es trobava treballant.

Malgrat la proximitat d'una gasolinera, en cap moment hi ha hagut risc que el foc aconseguira aqueixes instal·lacions. En aquests moments, les dotacions del Consorci segueixen treballant en la zona per a aconseguir la total extinció del foc.

Pujar