elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gran èxit del Fòrum d'Ocupació de Nules amb 800 participants

Gran èxit del Fòrum d'Ocupació de Nules amb 800 participants
  • La jornada ha comptat, a més d'entrevistes de treball amb empreses, amb un programa d'activitats, xarrades i taules redones obertes a tot el públic

Nules ha albergat hui el seu I Fòrum d’Ocupació amb una alta participació, al voltant de 1.000 persones han visitat al llarg de la jornada aquest fòrum que ha comptat també amb la presència de l’alcalde De Nules, David García, la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, i dels regidors de la Corporació Municipal. Un fòrum que ha estat visitat per la Subdelegada del Govern, Antonia García, qui ha mostrat el seu suport a les forces de seguretat representades en el mateix.

Així doncs, les persones participants han pogut trobar informació i assessorament dels 20 expositors participants, aprenentatge amb eines de millora de la recerca d’ocupació, i també s’han fet entrevistes de treball per part de 25 empreses locals i de la comarca de la Plana Baixa presents en aquest fòrum, en concret s’han presentat 800 persones per a 100 ofertes de treball.

La jornada ha comptat, a més d’entrevistes de treball amb empreses, amb un programa d’activitats, xerrades i taules redones oberts a tot el públic interessat a assistir, i amb informació laboral i assessorament individualitzat per part dels experts de les entitats col·laboradors que també participen en aquest fòrum.

De fet, la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, mostra la seua satisfacció davant l’èxit d’aquesta primera edició “ha estat una jornada molt participativa, especialment de gent jove que ha tingut accés al món laboral, al poder posar-se en contacte amb empreses, també se’ls han donat eines per a poder afrontar entrevistes de treball real, entre d’altres. Amb tot, amb aquesta jornada des de l’Ajuntament de Nules es vol millorar l’ocupabilitat del veïnat”.

MÉS FOTOS
Gran èxit del Fòrum d'Ocupació de Nules amb 800 participants - (foto 2)
Gran èxit del Fòrum d'Ocupació de Nules amb 800 participants - (foto 3)
Gran èxit del Fòrum d'Ocupació de Nules amb 800 participants - (foto 4)
Gran èxit del Fòrum d'Ocupació de Nules amb 800 participants - (foto 5)
Gran èxit del Fòrum d'Ocupació de Nules amb 800 participants - (foto 6)
Gran èxit del Fòrum d'Ocupació de Nules amb 800 participants - (foto 7)
Gran èxit del Fòrum d'Ocupació de Nules amb 800 participants - (foto 8)
Gran èxit del Fòrum d'Ocupació de Nules amb 800 participants - (foto 9)
Gran èxit del Fòrum d'Ocupació de Nules amb 800 participants - (foto 10)
Gran èxit del Fòrum d'Ocupació de Nules amb 800 participants - (foto 11)
Gran èxit del Fòrum d'Ocupació de Nules amb 800 participants - (foto 12)
Gran èxit del Fòrum d'Ocupació de Nules amb 800 participants - (foto 13)
Gran èxit del Fòrum d'Ocupació de Nules amb 800 participants - (foto 14)
Pujar