23 de setembre de 2020 23/9/20

García: “Nules no entèn que aquest pacte d'interessos gaste 130.000 euros en festes i es negue a rebaixar l'IBI”

García: “Nules no entèn que aquest pacte d'interessos gaste 130.000 euros en festes i es negue a rebaixar l'IBI” - (foto 1)

    El Grup Municipal del Partit Popular a Nules ha reivindicat per tercer any consecutiu la necessitat “d'invertir en els veïns en lloc de malgastar els seus estalvis” després que el pacte d'interessos que governa la localitat “s'haja negat a rebaixar impostos com el de Béns Immobles que afecta pràcticament a tota la població”.

    “Els veïns entenen que les festes s'hagen de celebrar perquè no solament són tradició i cultura, són també motor econòmic i injecció per als comerços de la localitat. No obstant açò, la despesa aprovada enguany per a les festes de la Solitud ha evidenciat la doble moral d'els qui governen: gasten a mans plenes en festes però es neguen a reduir tributs als ciutadans”.

    Mario García, regidor i portaveu del PP a Nules, ha lamentat que “un any més, els qui van venir a rescatar als veïns es neguen a invertir en ells. Teníem una nova oportunitat d'injectar estalvis en els veïns. No obstant açò, els qui es gasten 130.000 euros en festes es neguen a baixar-los els impostos i es limiten a aplicar una bonificació per als habitatges que són propietat de la Generalitat Valenciana”.

    La despesa que “està exercint aquest pacte d'interessos sobre Nules està liquidant uns estalvis aconseguits amb l'esforç de tots els veïns en època de crisi. Els qui es van repartir els despatxos fa més de dos anys haurien de pensar en els ciutadans i invertir en ells, perquè no tenim cap dubte que són les famílies de Nules les que millor saben on gastar els seus estalvis”. No obstant açò, “la fractura interna d'aquest pacte, solament unit pel desig de seguir ocupant despatxos, deixa als veïns sense beneficis fiscals i són moltes les famílies que se senten estafades per aquest pacte d'interessos”, ha lamentat el portaveu del PP a Nules.

    Pujar