20 de gener de 2021 20/1/21

García: “És inconcebible que el CEIP Pedro Alcázar encara estiga tancat”

García: “És inconcebible que el CEIP Pedro Alcázar encara estiga tancat” - (foto 1)

    El portaveu del Partit Popular de Nules, Mario García, ha assegurat que "és inconcebible que el CEIP Pedro Alcázar encara estiga tancat quan les obres estan acabades des de fa quatre mesos". Per açò, l'edil ha lamentat que "el 'pacte del gasto' desconeix, com ells mateixos han reconegut, quan podran tornar els xiquets al CEIP Pedro Alcázar".

    Mario García ha assegurat que "el col·legi està acabat i els xiquets segueixen en males condicions per la passivitat i deixadesa dels quals hui governen tant en l'ajuntament com en la conselleria". Per açò, els populars han instat al 'pacte del gasto' que "abandone la talaia del poder" i reclame a la Conselleria d'Educació que agilite els tràmits que queden perquè els escolars puguen iniciar les classes en el nou centre. "Al 'pacte del gasto' li demanem menys 'postureo' i més treball per Nules".

    "Crida l'atenció -segons García- que els que abans es posaven darrere de la pancarta per a reivindicar el nou col·legi, ara que governen guarden silenci perquè són incapaços d'exigir per a Nules". "Cal recordar que les obres del col·legi es van adjudicar amb el govern del PP i ara el 'pacte del gasto' no s'obrin aquestes instal·lacions".

    Per açò, els populars han demanat al 'pacte del gasto' "que es moguen més, que trepitgen més el carrer i que deixen de basar la seua gestió en la cerca de titulars grandiosos que estan totalment buits".

    Pujar