elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Fira de la Joventut a Nules: l'oferta més refrescant per al públic més jove

Fira de la Joventut a Nules: l'oferta més refrescant per al públic més jove
  • Les activitats es desenvoluparan els dies 12 i 13 d'agost a la Terrassa l'Estany

MÉS FOTOS
Fira de la Joventut a Nules: l'oferta més refrescant per al públic més jove - (foto 2)
Fira de la Joventut a Nules: l'oferta més refrescant per al públic més jove - (foto 3)
Fira de la Joventut a Nules: l'oferta més refrescant per al públic més jove - (foto 4)
Fira de la Joventut a Nules: l'oferta més refrescant per al públic més jove - (foto 5)

Els joves adolescents de la localitat de Nules podran gaudir i participar en els pròxims dies de diferents activitats d’oci i d’entreteniment emmarcades en la I Fira de la Joventut.

De manera que, dijous 12 i divendres 13 d’agost a la Terrassa de l’Estany de les Platges de Nules es desenvoluparà aquesta mostra organitzada per la regidoria de Joventut, “amb la que es vol oferir una programació dinàmica i participativa enfocada als joves del municipi”, matisa el regidor Gabriel Torres.

Així doncs, entre els actes programats cal destacar, entre altres, la signatura de llibres a càrrec de les autores Belén Clofent i Ana Coto; el taller de personalització de samarretes i de xapes; el taller de miniatures; el taller de creació de Soft Combat; concurs de cançò i ball; classe d’exhibició de ioga a càrrec de l’Escola Elements de Nules; també hi haurà un taller anomenat “Aprén a jugar a Warhammer”; i altre de jocs de taula. La programació es tancarà amb el concert “The Whistling Thieves” amb música folk.

La fira estarà oberta dijous de vesprada en horari de 19 a 22 hores i divendres matí, de 10 a 13 hores, i de vesprada, de 19 a 22 hores.

Cal assenyalar que des de la regidoria de Joventut s’està treballant en diferents programacions.  De fet, en els darrers mesos s’ha dut a terme, per primera vegada, el Programa d’Oci Alternatiu per a Adolescents NUAC, i també ha sigut el primer estiu que s’ha organitzat l’Espai Jove amb activitats per a aquest sector de la població que s’ha desenvolupat al llarg del mes de juliol a la zona de l’Estany de les Platges de Nules.

Davant açò, el regidor de Joventut, Gabriel Torres, comenta que “són iniciatives noves enfocades a la joventut adolescent de la nostra localitat, donat que es tracta d’un col·lectiu que fins ara no comptava amb programacions pròpies per a ells”.

Pujar