elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Finalitzen les obres del CEIP Pío XII de Nules

Finalitzen les obres del CEIP Pío XII de Nules
  • El col·legi compta amb gimnàs i una escala d'emergència en l'edifici de Primària, un porxo per a resguardar-se la pluja, mobiliari i zones enjardinades

MÉS FOTOS
Finalitzen les obres del CEIP Pío XII de Nules - (foto 2)
Finalitzen les obres del CEIP Pío XII de Nules - (foto 3)
Finalitzen les obres del CEIP Pío XII de Nules - (foto 4)
Finalitzen les obres del CEIP Pío XII de Nules - (foto 5)

El CEIP Pío XII compta amb un gimnàs i una escala d’emergència en l’edifici de Primària, i d’altres millores com un porxo que s’ha construït al pati per a resguardar a l’alumnat de la pluja, la millora dels embornals de recollida de l’aigua del pati, la instal·lació de mobiliari urbà, a més de la millora de les zones enjardinades i de la tanca de l’aulari d’infantil.

En definitiva, es tracta d’unes actuacions de millora emmarcades en el Pla Edificant i que hui han finalitzat oficialment amb la signatura de l’acta de recepció per part dels representants de l’Ajuntament de Nules, de la direcció de l’obra, i de l’empresa constructora.

Així doncs, amb la finalització de les obres al CEIP Pío XII, en les que s’ha invertit un total de 982.316,32 euros, són tres les escoles del municipi que han completat les reformes amb el Pla Edificant, donat que fa uns mesos també van acabar les actuacions fetes al CEIP Lope de Vega i al CEIP Cervantes. De fet, en les pròximes setmanes s’espera recepcionar també les obres del CEIP Jaume I, i en els pròxims mesos finalitzaran les obres a l’escola infantil de primer cicle Los Gorriones on s’està realitzant una reforma integral de les instal·lacions.

Amb tot, la Conselleria d’Educació invertirà en aquesta primera fase del Pla Edificant  més de tres milions d’euros en els centres educatius de Nules, “l’alumnat de cinc centres educatius de la nostra localitat es va a beneficiar de les millores fetes en els diferents edificis, de fet des de la institució local s’ha fet un gran esforç per a poder dur a terme totes les actuacions. Esperem que les obres pendents al CEIP Jaume I i a l’escola infantil Los Gorriones estiguen acabades el més prompte possible, així una vegada finalitzades totes les obres concretarem nous projectes per a la segona fase del Pla Edificant”, comenta l’alcalde David García.

Per tant, les obres realitzades al CEIP Lope de Vega han comptat amb un pressupost de 315.873,05 euros; al CEIP Cervantes la quantia ha sigut de 563.908,18 euros; al CEIP Jaume I s’invertirà un total de 884.576,93 euros en la construcció d’un gimnàs i d’una escala d’emergència, principalment; i el pressupost per a l’escola infantil Los Gorriones és de 470.755,67 euros.

Pujar