29 d’octubre de 2020 29/10/20

Els estudiants de Nules es concentren a la Plaça Major amb motiu de la Vaga General Educativa

Els estudiants de Nules es concentren a la Plaça Major amb motiu de la Vaga General Educativa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els estudiants de Nules es concentren a la Plaça Major amb motiu de la Vaga General Educativa - (foto 2)

  Els estudiants de Nules s'han concentrat a la Plaça Major amb motiu de la Vaga General Educativa que ha tingut lloc a nivell estatal i que ha estat convocada per la Plataforma per l'Educació Pública. Aquesta vaga està recolzada tant per sindicats de professors com per personal no docent, AMPA i estudiants.

  Membres del "Front Estudiants Castelló" de Nules s'han reunit amb l'alcalde i regidors de la Corporació Municipal per a transmetre a les autoritats locals els principals motius de la convocatòria d'aquesta vaga i demanar el recolzament institucional.

  Amb la Vaga General Educativa es demana, entre altres, el derrocament definitiu de la LOMCE; l'eliminació del 2 + 3, una mesura que encareix el preu dels estudis i suposa una disminució del contingut acadèmic dels graus; un pacte educatiu estable en el que s'escolte al sector educatiu; i pràctiques útils i remunerades tant a les FP com a les universitats.

  El "Front Estudiants Castelló" ha convocat concentracions a les 12.00 hores a Nules, Castelló, Vila-real, la Vall d'Uixó, Onda i Vinaròs.

  Pujar