21 de setembre de 2020 21/9/20

El PP espera que el quatripartit aprofite Fitur per a “presentar projectes reals”

El PP espera que el quatripartit aprofite Fitur per a “presentar projectes reals” - (foto 1)

  El grupo municipal del Partit Popular a Nules ha manifestat el seu desig que el "pacte de la despesa que governa la població aprofite la plataforma turística que ofereix la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur, per a promocionar el patrimoni local i la singularitat de Mascarell després que el passat any es donara a conèixer un projecte de restauració per a aquesta població emmurallada que avui segueix sent una quimera".
  Des del PP de Nules, Mario García, regidor i portaveu, considera que "Nules té molt que oferir i un gran patrimoni, tant cultural com a gastronòmic". "Acudir a aquesta fira anunciant idees que després no es materialitzen ens fa un flac favor", ha considerat el regidor.

  El portaveu del PP s'ha referit al projecte de restauració que fa precisament un any els quatre partits van portar a Madrid per a restaurar Mascarell. "El projecte, que va finançar la població amb els seus impostos, segueix sent teoria, ja que en la pràctica gens s'ha fet", ha manifestat el regidor.

  Un any després, "el quatripartito podria enguany promocionar la mateixa visió idealitzada de Mascarell que van presentar el passat exercici. Perquè lamentablement per a Nules no han fet absolutament gens". En aquest sentit, des del grup municipal del Partit Popular proposen als quatre partits polítics que "si decideixen gastar els estalvis dels veïns a recrear una població que no existeix, ho facen amb la suficient responsabilitat com para després assumir la seua execució".

  De fet, "generar falses expectatives no ja solament als potencials visitants, sinó també als veïns de Mascarell, com ha sigut el cas, no ajuda en gens a generar llaços de confiança entre el ciutadà i el polític que governa". Al contrari, ha considerat el portaveu del PP, "alimenta els dubtes i la desconfiança cap a un pacte de la despesa dedicada a balafiar per a anunciar quimeres que després no compleix".

  Pujar