30 de novembre de 2020 30/11/20

El PP dóna la mà als veïns per a que Nules guanye el 26 de maig

El PP dóna la mà als veïns per a que Nules guanye el 26 de maig - (foto 1)

  El Partit Popular de Nules ha oferit el seu projecte “com el de la moderació, el treball i la unió que garanteix que el nostre poble ix a guanyar el pròxim 26 de maig”. Els resultats dels comicis tant generals com a autonòmics situen com a guanyador al centre dreta que en el cas de les autonòmiques atorguen la victòria al Partit Popular.

  “Aquest és un projecte que vol treballar i suar per l'única cosa que mereix la pena, el nostre poble”. “I estem  convençuts que amb obstinació, tenacitat i esforç anem a recuperar la inversió que genere riquesa i desenvolupament, que done als nostres veïns l'ocupació que encara no han trobat i que garantisca els serveis bàsics que mereixen”.

  Mario García lidera un equip de veïns “compromesos amb el nostre poble”. “Perquè Nules mereix moderació i lideratge per a créixer, perquè hem de   ser capaços d'exigir al Govern d'Espanya i a la Generalitat Valenciana les inversions que per justícia mereix el nostre poble”.

  I per a aconseguir-ho, “hem de ser capaços de prioritzar Nules enfront de les sigles dels partits”. “Hem d'establir l'ordre de necessitats i obstinar-nos per aconseguir infraestructures, serveis i prestacions perquè para açò hem fet un pas en política, per a servir i no que ens servisquen”.

  Amb “la unió que ens garantisca la prosperitat que mereix el nostre poble, amb l'entesa i el diàleg que donen solucions als problemes ciutadans, i amb l'ambició per a reivindicar l'arribada de capitals i inversors, volem que el pròxim 26 de maig Nules guanye. Perquè estem convençuts que si el nostre poble guanya, amb el vot sobirà en les urnes, serem capaces de créixer i no estancar-nos, d'invertir i no malgastar. De lluitar per l'única cosa que és important: els nostres veïns”.

  Pujar