6 de desembre de 2019 6/12/19

Les diferents forces de seguretat coordinen els dispositius de seguretat per a les festes de la Soledat

Les diferents forces de seguretat coordinen els dispositius de seguretat per a les festes de la Soledat - (foto 1)
  • Nules seguirà amb la campanya contra el consum d'alcohol de menors iniciada en el festes d'agost

La Junta Local de Seguretat, formada per l'alcalde de Nules, David García; la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Tena, i representants de les forces de seguretat com ara la Guàrdia Civil, Policia Nacional adscrita a la Generalitat Valenciana i Policia Local, i representants de Protecció Civil, Creu Roja, Parc de Bombers i Centre de Salut, s'ha reunit per a tractar i coordinar diferents assumptes relacionats amb la seguretat de les festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Soledat que se celebraran del 5 al 14 d'octubre.

Sobre això, l'alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García, comenta que "hem repassat tots els actes de festes, dia per dia, per a veure els efectius necessaris per a garantir la seguretat ciutadana durant els dies festius. Per tant, tindrem un dispositiu especial en els actes més multitudinaris i també hi haurà més efectius en els actes taurins".

Entre els assumptes tractats cal destacar la preocupació existent pel consum d'alcohol de menors en els dies festius, per aquest motiu es continuarà amb la campanya que va començar a les festes patronals del passat mes d'agost.

Així mateix, davant la proximitat del començament de la campanya citrícola, s'ha parlat també de diferents punts relacionats amb el desenvolupament d'aquesta campanya al terme municipal de Nules.

ocultar
Les diferents forces de seguretat coordinen els dispositius de seguretat per a les festes de la Soledat
Pujar