3 de desembre de 2020 3/12/20

El PP demana al quatripartit que netege i desguàs les sèquies de la zona baixa per a evitar el ‘aiguamoll’ en el camp

El PP demana al quatripartit que netege i desguàs les sèquies de la zona baixa per a evitar el ‘aiguamoll’ en el camp - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP demana al quatripartit que netege i desguàs les sèquies de la zona baixa per a evitar el ‘aiguamoll’ en el camp - (foto 2)

  "Les sèquies de la zona baixa de Nules estan completament negades i brutes, la qual cosa pot comportar problemes per als camps i per a la salut de les persones per la proliferació de mosquits". Així ho ha denunciat el Partit Popular a través del seu portaveu, Mario García.

  Per açò, "instem al 'pacte del gasto' que desguàs i netege les sèquies de les zones de 'Quartals' i 'Hortes Noves' perquè els agricultors ens han traslladat que com les aigües dels canals estan per sobre del nivell dels camps, poden haver-hi 'aiguamolls' i afectar als horts".

  Des del PP demanen "a l'alcalde del 'pacte del gasto' que deixe de buscar titulars que no suposen cap benefici per als nulers i que comence a solucionar els problemes del dia a dia". "Molt de 'postureo' del quatripartit i molts anuncis, però les sèquies de la zona de marjal estan col·lapsades d'aigua i completament brutes".

  D'altra banda, els populars demanen al 'pacte del gasto' "rapidesa per a buidar les sèquies i la seua neteja perquè amb l'estancament d'aigua els mosquits es poden reproduir més ràpidament". "Mentre el quatripartit demana als veïns col·laboració per a frenar els mosquits, no fan el que està en les seues mans que és mantenir netes i en condicions les sèquies". Per açò, García els demana "responsabilitat i que es posen a treballar d'una vegada per Nules".

  Pujar