30 de setembre de 2020 30/9/20

El PP demana al 'pacte de la despesa' reforçar els tractaments contra mosquits

El PP demana al 'pacte de la despesa' reforçar els tractaments contra mosquits - (foto 1)

    El Grup Municipal del Partit Popular a Nules ha fet una crida al 'pacte de la despesa' que governa en la localitat per a atendre i donar resposta a les queixes dels veïns per la proliferació de mosquits que es registra des de fa setmanes. Zones com el Jardí Botànic i altres espais verds, així com àrees que són punt de reunió de xiquets i famílies, “haurien de realitzar-se tractaments específics i més eficaços durant tot l'any”.

    Durant l'etapa de govern del Partit Popular es va activar un tractament anual que, tal com han detallat fonts del PP a Nules, “contemplava tractaments extraordinaris si la plaga resultava virulenta”. Durant les últimes setmanes, “hem rebut protestes i queixes de ciutadans, especialment en la platja, per la proliferació d'aquest insecte” i “considerem que seria oportú que anaren tingudes en compte per a atallar el seu desenvolupament com més prompte millor”. “Hi ha molts ciutadans molests amb les picades que provoquen els mosquits que, lluny de reduir-se, s'han multiplicat durant aquest mes de setembre”.

    Per al PP, “és de gran ajuda el servei d'assessoria habilitat per la Diputació de Castelló que ens ha permès conèixer, d'una forma científica, l'estat de desenvolupament de la plaga en la nostra localitat”. Aquest servei sumat a la línia de subvencions oberta per la institució a través del pla Castelló 135 “ha de garantir-nos un tractament adequat i en el grau oportú per a posar límit als mosquits”.

    En aquest sentit, assenyalen des del Grup Municipal del PP a Nules, “desitgem que de la mateixa manera que aquests quatre partits gasten a mans plenes els estalvis dels veïns sense dedicar un sol euro a la baixada d'impostos, almenys dediquen fons per a atallar una plaga que resulta especialment molesta per a la ciutadania”.

    Pujar