26 de setembre de 2020 26/9/20

El PP demana que afectats de Ciudad Jardín no paguen la ineficàcia de l’alcalde

El PP demana que afectats de Ciudad Jardín no paguen la ineficàcia de l’alcalde - (foto 1)

  El candidat del PP a l'alcaldia de Nules, Mario García, ha reclamat a l'alcalde que lidera el pacte d'esquerres “solucions clares i rigoroses per als veïns afectats per la urbanització del Pla de Reforma Interior Ciutat Jardí”. La decisió de l'alcalde “de saltar-se una vegada més la llei acaba provocant que els propietaris d'aquesta unitat d'execució única es puguen enfrontar a un recàrrec d'un 20% en les seues quotes si no paguen el 15 d'abril”.

  Mario García va prendre la paraula en l'últim ple ordinari per a exigir a l'alcaldia “respostes clares i efectives als afectats. Dir que s'estan cercant solucions poc efecte té sobre uns terminis administratius que segueixen corrent. I els propietaris volen tenir un document legal que justifique que no han de pagar. Perquè la seua paraula té poc valor a efectes legals llevat que subscriga un document pel qual paralitza l'execució de l'obra”.

  El candidat del PP a l'alcaldia, lamenta que la incapacitat d'un pacte que sap gastar i no governar “estiga conduint a molts veïns a una situació desesperada”. “És lamentable la irresponsabilitat d'els qui estan al capdavant del consistori. Han vingut a servir-se de Nules per a viure, no a deixar-se la pell perquè la vida a Nules siga millor”.

  I en aquesta situació “no solament es troben aquests afectats de la platja, hi ha molts veïns que esperen que l'alcalde i els seus socis d'esquerra complisquen la seua paraula”. Per exemple, ha indicat Mario García, “les centenars de famílies a les quals aquest pacte els deu factures des del passat any i que a data d'avui segueixen sense cobrar”.

  Per a Mario García, “és necessari retornar-li la dignitat a Nules enfront d'els qui han desmantellat l'orgull d'aquest poble. És necessari garantir la prosperitat i el desenvolupament, atraure la inversió que garanteix l'ocupació i pagar a els qui els contractem serveis”.

  Pujar