26 de maig de 2020 26/5/20

El PP crea taules de treball per a rescatar a Nules sense el suport de l'equip de govern

El PP crea taules de treball per a rescatar a Nules sense el suport de l'equip de govern - (foto 1)
  • La proposta de constituir taules sectorials per a habilitar ajudes a tots els nivells ix avant amb el recolzament del PSPV malgrat l'abstenció de CeN i Més Nules

El Partit Popular va aconseguir ahir en comissió tirar avant la seua proposta de constitució de taules sectorials de treball per a garantir el rescat de Nules. Ho va fer malgrat l'abstenció de l'equip de govern format per CeN i la seua sòcia de Més Nules, amb el suport dels vots del PSPV.

“Nules necessita que es passe de la teoria als fets, perquè és evident que la població no arriba a final de mes amb post de *facebooks, balls i disfresses. Cal posar-se a treballar ja i després de més de 70 dies, és urgent que s'habiliten ajudes per als qui més ho necessiten”.

Així ho ha considerat la regidora del PP i portaveu, María Victoria Marzal, que la setmana passada traslladava tant a l'equip de govern com al PSPV el seu pla de creació de taules de treball per a avançar en la reactivació del municipi. “És evident que hi ha famílies, autònoms, pimes i comerços que ho estan passant molt mal i que esperen que qui governa l'administració més pròxima, que és l'ajuntament, habilite solucions”.

Una resposta que, “lamentablement, seguim sense veure que arribe per part de l'equip de govern, per la qual cosa és urgent prendre la iniciativa per a protegir a veïns i professionals”. En aquest sentit, ha considerat Marzal, “ahir vam presentar la proposta en comissió i lamentem que l'alcalde ni els seus socis consideren oportú secundar-lo”. “Per part nostra, continuarem treballant per a garantir el futur que Nules mereix”.

Perquè en aquests moments, ha conclòs Marzal, “si hi ha alguna cosa que importa és ajudar i habilitar un pla directe que evite l'asfíxia dels nostres professionals, perquè molts d'ells lamentablement ja no alçaran la persiana i no podem permetre que aquesta tragèdia s'estenga a tot el teixit productiu. Estarem amb els nostres ciutadans, i l'equip de govern, si desitja sumar-se, serà benvingut. És a Nules a qui hem de donar respostes enfront dels qui en aquests moments només pensen en com garantir la seua cadira”.

Pujar