5 de desembre de 2019 5/12/19

Comença una campanya per incrementar el reciclatge de vidre en els mesos estivals

Comença una campanya per incrementar el reciclatge de vidre en els mesos estivals - (foto 1)

  Aquest mes de juliol s'ha ficat en marxa a Nules una campanya per a incrementar el reciclatge de vidre al llarg dels mesos estivals, de manera que per a dur a terme aquesta iniciativa s'ha adherit al Pla Integral de l'entitat Ecovidrio anomenada "Toma nota, recicla vidrio" enfocat al sector hostaler de les zones costeres.

  Des de la regidoria de medi ambient s'assenyala que l'objectiu d'aquesta actuació és incrementar la recollida selectiva d'envasos de vidre, respecte a l'estiu anterior, "l'any 2017 es varen reciclar a Nules un total de 168.273 quilos de vidre i el que volem és seguir conscienciant la ciutadania de l'importància de la separació de residus per a preservar l'entorn i lluitar contra el canvi climàtic, per la qual cosa animem a tots els veïns i veïnes, i en especial als hostalers i comerciants a que es sumen a aquest pla", matisa el regidor de l'àrea, Jaume Segura.

  Així doncs, els establiments de Nules adherits participaran en aquesta iniciativa al llarg de tot l'estiu. Els locals, que formen part d'aquest pla, més compromesos amb el reciclatge d'envasos de vidre i que compten amb més puntuació rebran com a premi una classe magistral amb Quique Dacosta, xef reconegut amb tres esteles Michelín.

  L'entitat Ecovidrio s'encarregarà de realitzar visites informatives i de sensibilització als locals participants, a més instal·larà nous contenidors amb una decoració amb motius estivals per a donar-los més visibilitat i els entregarà poals per a facilitar el transport dels residus d'envasos de vidre al contenidor. També s'atorgarà un reconeixement als municipis que superen el repte d'incrementar el reciclatge al llarg d'aquests mesos d'estiu.

  ocultar
  Comença una campanya per incrementar el reciclatge de vidre en els mesos estivals
  Pujar