elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aquesta és la programació cultural i nadalenca de Nules per a acomiadar 2021

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu
  • Destaquen les rutes patrimonials per les regions devastades, modernisme, les platges, les capelles, la ruta de la Guerra Civil i el Museu de Medallística

El veïnat de Nules compta per als mesos de novembre i desembre amb una variada programació d’actes (ACÍ) que ha elaborat l’Ajuntament de Nules.

Així doncs, el programa presenta, entre altres, actes de caràcter benèfic   com un cicle de concerts a benefici de la construcció de l’òrgan; la recollida d’aliments de dolços nadalencs a càrrec de l’Associació d’Ames de Casa; o balls de saló a càrrec de l’AECC.

També inclou els principals actes nadalencs com ara la tradicional encesa de les llums de Nadal; el concert de Nadal de la Banda Artística Nulense; nadales a càrrec de la coral del CEAM; la Fira Nadalenca i l’Escola de Nadal per als més menuts; a més de la celebració d’actes per a Cap d’Any i Roscón; o la cavalcada de Reis.

Per altra banda, la programació també inclou diferents rutes patrimonials per als dies 28 de novembre, 5, 12 i 22 de desembre i actes esportius com la V trobada de Capoeira, o la tradicional carrera de Sant Silvestre.

Així mateix, per al dia 5 de desembre s’ha previst la celebració del Dia del Voluntariat amb el que es vol homenatjar a les persones i col·lectius locals que han col·laborat de manera desinteressada en la pandèmia.

L’alcalde, David García, comenta que “amb aquesta programació es vol facilitar a la ciutadania la informació relacionada amb els actes prevists per a aquests mesos”.       

Pujar