20 de gener de 2021 20/1/21

El PP aposta per treballar perquè Nules mereix inversió útil enfront de populisme

El PP aposta per treballar perquè Nules mereix inversió útil enfront de populisme - (foto 1)

    El Partit Popular de Nules garanteix “esforç i convicció per a treballar” perquè “els nostres veïns mereixen inversions útils enfront de populisme”. Per a l'equip ciutadà del PP, “som conscients que el nostre poble ha de generar oportunitats recorrent el carrer i donant la mà als nostres veïns. Ha arribat el moment d'eixir dels despatxos i canviar malgaste per inversions útils, perquè som la única opció del centre dreta”.

    A Nules, tal com ha declarat el candidat del PP a l'alcaldia, Mario García, “li ha anat bé amb les polítiques útils del Partit Popular. Quan vam governar ho vam fer amb responsabilitat i rigor, prioritzant inversions necessàries i urgents i retallant la despesa per a ser més eficaces”. Amb aquesta filosofia, ha recordat Mario García, “aconseguim superar la pitjor etapa de la crisi econòmica i garantir, amb l'esforç de tots els veïns, els serveis bàsics que asseguraren la qualitat de vida dels nostres ciutadans”.

    En 2015, “les arques municipals tenien liquiditat i estaven sanejades després del dur assot econòmic d'una crisi que va arribar a totes les famílies”. No obstant açò, “en un termini de quatre anys, la tresoreria de Nules ha patit una despesa històrica a mans de l’esquerra que ha portat al Consell a intervenir per a posar fre al balafiament de partits que han prioritzat els seus capritxos a les necessitats de Nules”.

    Una lapidació dels diners dels veïns que, a més, ha provocat que desenes de negocis, comerços i empreses del municipi patisquen tensions econòmiques derivades d'impagaments d'els qui governen el consistori. “Nosaltres estem il·lusionats amb retornar a Nules la responsabilitat de la gestió i el rigor en els comptes. Amb transparència i humilitat per a servir als veïns, i amb esforç i ambició per a lluitar per la prosperitat que es traduïsca en oportunitats laborals per als nostres ciutadans. Perquè som de Nules i volem el millor per a aquest poble que ho és tot”.

    Pujar