elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Agricultors i empreses agrícoles de Nules tornaran a desinfectar els carrers contra el coronavirus

Nules desinfecta els carrers amb tractor polvoritzador
Nules desinfecta els carrers amb tractor polvoritzador
  • La tasca, que s'inicia aquesta nit, es realitzarà diàriament a partir de les 22 hores

  • Aquesta és una de les mesures de l'Ajuntament de Nules per a frenar els contagis per covid

A partir de les 22 hores d'aquesta nit, agricultors i empreses agrícoles de Nules desinfectaran els carrers contra el coronavirus. Amb aquesta acció, que ja es va dur a terme en la primera ona del covid, s'executarà de nou per a frenar l'evolució de la pandèmia en el municipi.


A les tasques d'aquests voluntaris, se sumarà la Brigada Municipal de Nules que des de març ha fet un intens treball desinfectant les zones públiques del municipi.


Des de l'Ajuntament de Nules han comunicat a la ciutadania que, a partir de les 22 hores, no tracte d'ocupar la via pública ni les terrasses per a facilitar el recorregut i la tasca dels tractors amb polvoritzadors.


Amb una incidència acumulada de 274,75 casos per cada 100.000 habitants i 36 positius a Nules, la Generalitat Valenciana ha intensificat les restriccions en aquest municipi de la Plana Baixa. Les mesures són:

  • L'aforament de les vetles es limita a un terç. Si són a l'aire lliure màxim 25 persones i en espais tancats 15.
  • Les celebracions redueixen el seu aforament un 30% i un màxim de 30 persones.
  • Els establiments limiten el seu aforament un 50%
  • Els mercats ambulants limiten el seu aforament un 50%
  • Les zones comunes dels hotels redueixen a un terç la seua capacitat.
  • Els centres comercials limiten la seua capacitat a un terç.
  • Les biblioteques i centres culturals limiten el seu aforament un 50%
  • No es podrà practicar esport no professional en instal·lacions que se supere un terç de l'aforament. Les activitats grupals seran de màxim 6 persones. No es permet l'ús de dutxes.

Sense descans a l'ajuntament

Davant l'increment de contagis en la localitat, el consistori ha intensificat el seu treball per a lluitar contra la pandèmia. Amb la compareixença d'avui, seran tres les vegades que l'alcalde David García ha eixit davant l'opinió pública per a donar explicacions de les mesures que s'estan adoptant per a frenar el coronavirus.
El dilluns d'aquesta setmana, el primer edil anunciava que duplicaven els efectius de la Policia Local per a garantir el compliment de les mesures de seguretat i higiene, i anunciava la suspensió dels actes a l'aire lliure, el tancament dels vestuaris del camp de futbol, suspendre les activitats del CEAM i no obrir la Unitat de Respir com estava previst.
El dimecres, David García, tornava a comparèixer per a anunciar el tancament del poliesportiu municipal, el camp de futbol, les pistes esportives i la pista d'hoquei; la suspensió dels entrenaments dels Jocs Esportius en els centres educatius; s'han precintat els parcs infantils, el Jardí Botànic, l'Estany, la zona de Quatre Camins i el recinte de la pista de festes i patinatge; s'han precintat les cabines telefòniques, les fonts, bancs i la resta del mobiliari urbà, inclòs el de l'interior dels parcs per a gossos. I s'ha tallat el subministrament d'aigua de les fonts.

Pujar