24 de setembre de 2020 24/9/20

Adrián Sorribes proposa realitzar un debat preelectoral amb tots els partits que concorren a l'alcaldia de Nules

Adrián Sorribes proposa realitzar un debat preelectoral amb tots els partits que concorren a l'alcaldia de Nules - (foto 1)

    Adrián Sorribes, candidat a l'alcaldia pel PSPV-PSOE de Nules, proposa la celebració d'un debat obert amb els principals partits polítics que concorren a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig amb la finalitat d'apropar als ciutadans els diferents programes de govern.

    La intenció del PSPV-PSOE amb Adrián Sorribes al capdavant és convocar als candidats a l'alcaldia de Nules per part dels diferents partits que actualment tenen representació municipal, com són el Partit Popular, Més Nules i Centrats. Per a Sorribes “és positiu per a la transparència democràtica que obrim un debat, que confrontem les nostres idees perquè els ciutadans puguen triar a consciència quin futur volen per a Nules, quin programa de govern els convenç més i quin partit polític els representa’.

    ‘Considerem un pas imprescindible en democràcia celebrar un debat on els candidats puguen exposar i contraposar els diferents punts del seu programa de govern atenent a les diferents àrees, tal com es va realitzar amb èxit en les passades eleccions municipals de 2013. És un exercici de transparència política i una oportunitat per a arribar al màxim nombre de veïns i veïnes’, ha explicat l'alcaldable socialista.

    Pujar