Castellano

Moren els quatre ocupants d'un vehicle atropellat per un tren a Novelda

Moren els quatre ocupants d'un vehicle atropellat per un tren a Novelda
  • L'accident es va produir poc abans de les 17.15 hores en el pas a nivell

MÉS FOTOS
Moren els quatre ocupants d'un vehicle atropellat per un tren a Novelda - (foto 2)

Aquesta vesprada han mort els quatre ocupants d'un vehicle després de ser atropellat per un tren a Novelda. Sobre les 17.15 hores s'ha alertat al Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències alertant que un tren Intercity que viatjava de Barcelona a Lorca ha atropellat al vehicle, en el qual viatjaven quatre persones, que ha quedat molt afectat

Després de la col·lisió, el tren va poder parar un quilòmetre després.

En el vehicle viatjaven tres d'elles dones i un home, tots ells ocupants del turisme i dels quals es desconeix l'edat. L'equip mèdic del SAMU només ha pogut confirmar la defunció de quatre persones i l'equip sanitari SVB ha assistit a una dona que viatjava al tren per crisi d'ansietat i ha sigut donada d'alta in situ.

El succés ha ocorregut poc abans de les 17.15 quan un tren Intercity que viatjava de Barcelona a Lorca ha atropellat al vehicle, en el qual viatjaven quatre persones, que ha quedat molt afectat.

Fins al lloc s'han desplaçat una unitat del SAMU i de suport vital bàsic, així com els bombers del parc d'Elda amb una bomba urbana i un furgó de salvaments.

Pujar