Diumenge 19 de Agost de 2018

Gandia posa en marxa l'App Municipal "Comunica Gandia"

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Ciencia y Tecnología -  general
05/12/2017 | elperiodic.com  /  Fotograf : Àlex Oltra 

Gandia posa en marxa l'App Municipal "Comunica Gandia"

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

El regidor delegat d'Administració, Modernització i Govern Obert, Jose Manuel Prieto, ha presentat aquest matí l'App de Gandia que ja està disponible a PlayStore per a usuaris d'Android i que pròximament estarà disponible l'App Store per a usuaris d'iPhone.

Referent a això Prieto ha informat que el projecte ja ha passat per la Comissió d'Administració i s'ha informat als grups municipals d'aquesta nova eina que s'ha presentat hui.

"Fa temps que estem treballant per unificar totes les eines de comunicació municipal i gràcies a una empresa local Gandisoft hem desenvolupat l'App. El cost ha estat mínim per al consistori gràcies a una subvenció que ens ha estat concedida per la Conselleria de Transparència i el manteniment de la mateixa tampoc suposarà cap cost, ja que serà gestionat per tècnics i persones del consistori" va declarar Jose Manuel Prieto.

D'aquesta manera, els usuaris poden descarregar-se l'App sota el nom de "Comunica Gandia" i després del registre, podran començar a rebre informació de l'actualitat i agenda municipals de manera totalment gratuïta. De moment, els serveis que es poden consultar són: Serveis Bàsics, Cultura, Esports i Sanitat a més de les notícies que genera l'Ajuntament de manera general.

La intenció del departament que dirigix Prieto és ampliar l'eina perquè en una segona fase s'obrin espais de diàleg i debat. "Volem que els ciutadans puguen interactuar i participar en elements de decisió. En aquesta línia també estem treballant amb el departament de Participació Ciutadana i esperem que també es puga realitzar l'elecció dels membres del Comité Municipal de Transparència utilitzant aquesta App".

Per donar a conéixer la iniciativa s'ha dissenyat una campanya gràfica on s'expliquen els avantatges de l'App i on apareix un codi Bidi que permetrà a la ciutadania descarregar l'aplicació de manera directa.

Finalment, Prieto va destacar que "és una eina potent per a la ciutat i l'Ajuntament, ja que qualsevol persona amb telèfon mòbil tindrà accés a totes aquestes opcions i informació. Amplifiquem els elements de relació amb el ciutadà dins de la política de govern obert que hem posat en marxa aquesta legislatura".

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil