Dissabte 18 de Agost de 2018

Finalitza el VIII Curs d'Estiu de la Zen Okinawa Karate-do Kobudo Benissa

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Deportes -  general
17/08/2017 | elperiodic.com  

Finalitza el VIII Curs d'Estiu de la Zen Okinawa Karate-do Kobudo Benissa

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Recentment ha tingut terme el VIII Curs d'Estiu de la Zen Okinawa Karate-do Kobudo en el poliesportiu "Palau Sant Pere" de Benissa.

Aquest curs va ser organitzat pel Club Karate-do Shito-ryu de Benissa, amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports. El curs es va desenvolupar en l'horari previst, de 9.00 a 12.00 h, de dilluns a divendres i de 19:00 h. fins a 21:30 h. de dilluns a dimecres. L'assistència va ser de 25 alumnes de karate-do i kobudo. El programa de treball es va desenvolupar en la seua integritat, començant amb un estudi de Karate-do, des de les seues tècniques bàsiques a les tècniques més avançades, kates tradicionals de Okinawa (conjunts de tècniques recollides per mestres antics), per a després passar a una anàlisi de les tècniques de Kobudo (Art Marcial de la illa de Okinawa realitzat amb els instruments de camperols i pescadors) amb armes tan variopintas com el kama (falç dels camperols), o kuruma-bo (mayal d'arròs), així com altres armes com timbei, nunti-bo, etc.

També durant el curs, l'últim dia, es van realitzar els exàmens de passada de grau, en la qual els aspirants de les diferents CCAA, van mostrar un bon nivell tècnic.
Com que els participants van vindre de diferents poblacions, es va fe ús de l'alberg municipal.

El curs va ser impartit per Miguel J. Gómez, qui és 7º Dan Karate-do per la Real Federación Española de Karate, i va estar assistit per Francisco Ivars, monitor de l'Escola Municipal de Karate de Benissa. El president de la FKCV, Miguel Àngel Gómez es va desplaçar fins Benissa, per tal de saludar als alumnes i als monitors del curs.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil