Dissabte 18 de Agost de 2018

Mostra evolutiva 700 anys a la Pobla Llarga

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Cultura y Espectáculos -  general
29/06/2017 | elperiodic.com  

Mostra evolutiva 700 anys a la Pobla Llarga

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

El dissabte 1 de juliol, amb motiu de la celebració del 700 aniversari de la fundació de la Pobla Llarga, l'Ajuntament ha organitzat una mostra per a mostrar a tots els visitants el patrimoni cultural i local així com molts productes tradicionals valencians.

Al llarg de tot el dia es realitzaran tallers per al menuts sobre com fer menjadors per a aus i també com poder fer sabó a casa. Hi haurà exposicions de bicicletes antigues gràcies a l'associació ABICVAL, de motos i cotxes antics (de mà del poblatà Paco "el mecànic") i de sis panels elaborats pel cronista oficial adjunt, Joan Català, sobre la història de la Pobla Llarga.

La mostra d'oficis artesans durant tot el dia al carrer Major, ens mostrarà diversos tallers com el de ferrer, el d'embogar, el granerer, cisteller, de com fer Seda, alfarers, afilador, picapedres, socarrats, escultor de fusta i de fer ciris. També es podrà veure l'espardenya més gran del món i hi haurà una taberna valenciana.

Les animacions al carrer va a ser una constant al llarg del dissabte i es podran veure microteatres preparats especialment per aquesta mostra sobre "El metge D. Ricardo Reig" i "El Senyor de la Pobla", així com l'espectacle "la Invasió de la Pobla".

El remat d'aquest dia tan intens serà a càrrec de Eugeni Alemany que presentarà a tots els presents, el documental dirigit per ell "700 i per molts anys".

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil