elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs nomena a Rafael Congost coordinador de la Secretaria Delegada d'Organització a la Comunitat Valenciana

Cs nomena a Rafael Congost coordinador de la Secretaria Delegada d'Organització a la Comunitat Valenciana
  • La formació liberal reforça la seua estructura per a continuar el seu treball estret amb les agrupacions i potència la implantació de Cs en tot el territori

Ciutadans (Cs) ha nomenat a Rafael Congost nou coordinador de la Secretaria Delegada d'Organització a la Comunitat Valenciana. Congost, regidor i portaveu de Cs en el municipi de La Nucia, Alacant, exercirà així un important suport a l'equip de la Secretaria d'Organització, liderada per Teresa Ortiz, al costat dels secretaris provincials de València, Castelló i Alacant, Jorge Ibáñez, Ernesto Doménech i Chechu Herrero, respectivament.

Ciutadans reforça així la seua estructura orgànica a la Comunitat Valenciana, tal com ha confirmat Ortiz, “amb l'objectiu de continuar el treball estret i estar més prop de les agrupacions i dels afiliats”. “Des de Cs entenem que la comunicació i el contacte amb els nostres equips és clau”, ha afegit Ortiz després de destacar que “Cs continua potenciant la seua implantació en tota la Comunitat Valenciana i traslladant a la ciutadania per què ara és més necessari que mai el projecte liberal que lidera Inés Arrimadas”.

Pujar