elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ningú cedeix a la part alta de la Lliga Caixabank

Ningú cedeix a la part alta de la Lliga Caixabank
  MÉS FOTOS
  Ningú cedeix a la part alta de la Lliga Caixabank - (foto 2)
  Ningú cedeix a la part alta de la Lliga Caixabank - (foto 3)

  La 7ª jornada de la Lliga Caixabank de raspall elit femení suposava el final de la primera volta de la primera fase. Amb els enfrontaments d’esta jornada, tots els equips ja s’han trobat cara a cara. Bicorp, Tavernes Blanques, Borbotó A i Beniparrell van sumar tres punts. Victoria i Mar segueixen de líders, amb un punt d’avantatge respecte a Ana i Noelia. La jornada, a més, servia per tornar a veure públic a les diferents canxes.

  Bicorp, líder de la competició, rebia a Beniarbeig-El Verger en el que era una de les partides més interessants del cap de setmana. Victoria i Mar van mostrar un joc molt segur i no van permetre cap sorpresa d’Aida i Fanni. La treta de Victoria i la solidesa de Mar al davant, sempre les dos evitant el joc de Fanni, van obligar a jugar molt a Aida, que tot i fer bons quinzes, les seues respostes eren més defensives que ofensives. Així, les visitants no van poder sumar cap joc davant l’equip de Bicorp, que es manté al capdavant de la taula.

  El duel entre Meliana i Borbotó A va caure del costat visitant per 10 a 40. A Meliana debutava en la màxima categoria Isabel, jugadora de 14 anys que substituïa a Carmen, absent dissabte. Aina i Eva van acompanyar a Isabel en una partida en què les locals, contra Irene, Amparo i Anabel, tenien una difícil papereta. Al final, els tres punts van ser per a Borbotó A, que en suma 15 i es manté amb totes les opcions entre les millors.

  A Borbotó, l’equip local B, amb Mireia i Adriana, volia estrenar el seu caseller contra Tavernes Blanques, però Marta, Paula i Luisa van posar molta resistència. Era un duel en què els dos equips tenien molt en joc, amb rivals ‘directes’ de la part baixa, ja que si bé Borbotó no té cap punt, Tavernes tan sols sumava un. D’aquesta manera, amb el 25-40 per a Tavernes, Marta, Paula i Luisa aconseguien la seua primera victòria en la competició.

  En la partida que va tancar la jornada, diumenge, Beniparrell sabia que no podia fallar contra l’Alqueria. Ana i Noelia eren conscients que deixar-se punts podia ser un pes molt gran per al que resta de lliga, així que van eixir a per totes. Alqueria, amb Erika i Myriam, va lluitar a una canxa en la qual les locals es mouen a la perfecció. Finalment, la victòria es va quedar a casa (40-15) i Beniparrell segueix el ritme que marca Bicorp, a només un punt en la classificació.

  Resultats 7ª jornada de la Lliga CaixaBank de raspall elit femení:

  Bicorp 40 - Beniarbeig-El Verger 10

  Borbotó B 25 - Tavernes Blanques 40

  Meliana 10 - Borbotó A 40

  Beniparrell 40 - Alqueria d'Asnar 15

  Classificació Lliga CaixaBank de raspall elit femení:

  1.    Bicorp Turisme Rural – 20 pts

  2.    Ajuntament Beniparrell – 19 pts

  3.    Estudi Martí Borbotó A – 15 pts

  4.    Beniarbeig-El Verger – 12 pts

  5.    Alqueria d’Asnar – 9 pts

  6.    Justo Ballester Meliana – 5 pts

  7.    Tavernes Blanques Carraixet – 4 pts

  8.    Estudi Martí Borbotó B – 0 pts

  Pujar