Castellano

Parcent i Sella a semifinals en el Circuit La Bolata

Parcent i Sella a semifinals en el Circuit La Bolata
  • La passada jornada en el IV Circuit La Bolata de llargues, celebrada en Mutxamel, ens deixa ja els dos primers equips classificats per a la fase de semifinals, que són els de Parcent i Sella

El passat diumenge a Mutxamel es disfrutava de partides prou igualades que ens deparava alguna novetat en esta edició, com per exemple, la pèrduda del seu primer punt per part de l'equip de Parcent, que havia sumat tot el possible fins ara. Este cap de setmana, en la quarta jornada tornava a guanyar, però, perdia un punt, contra l'equip veí de Murla, ja que la partida acabava amb un 10 a 7 per als primers. Murla queda ara amb 4 punts, i deuria guanyar en la última jornada i esperar d'altres resultats per a poder passar a semifinals.

Per la seua banda, la formació de Sella confirmava la seua trajectòria ascendent. S'imposava a Relleu per 10 a 5 i assegurava ja el pas a la fase de semifinals. Malia ha estat el substitut de Martines en este equips, després de la lesió que patia el de El Campello, i l'ha suplit de la millor manera, sumant tres punts. Relleu és ara quart, empatat amb Benidorm, i de puntuar en la última jornada estaria també en semifinals.

La partida entre Benidorm i Xixona era la més desigual de la jornada. S'imposaven els de La Marina Baixa pel resultat per 10 a 2, un resultat que els posa amb sis punts, com Relleu, i amb l'average guanyat. Tampoc poden confiar-se els actuals campions, depenen d'ells mateixos, i necessitarien guanyar la pròxima jornada, i a poder ser, en tres punts per a estalviar-se mirar els resultats de tercers equips.

Així queda la classificació a falta d'una jornada:

1. CPV Parcent      11 punts

2.CPV Sella             8 punts

3.CPV Benidorm     6 punts

4.CPV Relleu           6 punts

5.CPV Murla            4 punts

6.CPV Xixona           1 punt

La següent jornada serà el festiu dia 6 de desembre (este divendres) a la localitat de Xaló a La Marina Alta.

Pujar