2 de desembre de 2020 2/12/20

El PP recolza als sanitaris de Morella en la lluita contra el COVID-19

El PP recolza als sanitaris de Morella en la lluita contra el COVID-19 - (foto 1)
  • El nombre de víctimes i contagis registrats en les últimes setmanes en la població exigeix “la màxima responsabilitat i el compliment de protocols”

El Partit Popular de Morella ha mostrat el seu suport als sanitaris que treballen en la capital dels Ports en la lluita contra el COVID-19. “Hem d'agrair-los la seua implicació i professionalitat en aquesta lluita contra un virus que continua convivint entre nosaltres i que exigeix la màxima responsabilitat individual per a evitar nous contagis”.

Jesús Lecha, portaveu del PP a Morella, ha encimbellat la seua labor que és “en aquests moments, fonamental per a frenar l'expansió del virus”. El treball d'aquests professionals sanitaris, “i el de la plantilla que presta el seu servei en la residència d'ancians és encomiable i hem de reconéixer-lo”, tal com ha assenyalat el regidor. De fet, el Grup Municipal del PP va plantejar concedir la Creu de Santa Llúcia als professionals mèdics i als empleats de la residència de la tercera edat en reconeixement a la seua labor que “hui segueix amb la mateixa implicació que el primer dia”.

Així mateix, “tendim la mà al PSOE per a aplicar totes les mesures que siguen necessàries per a garantir que Morella és un municipi lliure de COVID-19. Test, màscares, suport a tots els professionals i qualsevol mesura que ajude a protegir la nostra població comptarà amb tot el suport del nostre grup municipal”, ha declarat el portaveu del PP a Morella.

Pujar