elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Puig destaca "la lleialtat dels ciutadans" amb les seues arrels

Puig destaca "la lleialtat dels ciutadans" amb les seues arrels

    El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat "la lleialtat dels ciutadans" amb les seues arrels a la celebració de les festes valencianes. Unes festes monumentals que, en paraules del president, representen "la vitalitat del poble valencià".

    En aquest sentit, Puig ha qualificat aquest patrimoni cultural com "els nostres grans esdeveniments". "Durant molt de temps parlàvem de 'los grandes eventos' i els grans esdeveniments de veritat són les grans festes que tenim", ha assegurat.

    Així s'ha expressat el cap del Consell a l'Ajuntament de Morella, on ha signat un conveni entre la Generalitat i els gremis, carrers i conventets organitzadors del 54 Sexenni de Morella. Un conveni, ha explicat Puig, per tal de visibilitzar l'esforç del la ciutadania durant l'organització d'aquest "gran actiu" dels valencians.

    El president ha assenyalat que l'acord, que constarà d'ajudes econòmiques, materialitza la voluntat del Consell per donar suport als organitzadors ja que, com ha incidit Puig, el Sexenni és "una festa de la societat civil, no institucionalitzada".

    Pujar