elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP proposa rebaixar un 50% la taxa de fems a tots els veïns de Morella

El PP proposa rebaixar un 50% la taxa de fems a tots els veïns de Morella
  • Per a Jesús Lecha, portaveu del PP, “els veïns de Morella no entenen per què segueixen pagant els impostos més alts de la província per als serveis que després reben”

El Partit Popular de Morella presentarà en el pròxim ple una iniciativa per a ampliar la rebaixa de la taxa de fems a tota la població que el PSOE ha limitat a hostaleria i negocis. “No entenem com després d'un any de pandèmia, amb una pressió fiscal que és de les més elevades de la província, el PSOE es limita a retocs puntuals i limitats, en lloc d'escometre una reforma integral de tots els impostos i taxes com reclama el PP”.

La proposta la defensarà el portaveu del PP a Morella, Jesús Lecha, en el ple que tindrà lloc el dijous 13 de maig. “No és la primera vegada que exigim una rebaixa de la pressió fiscal que paguen els veïns. I ens sorprén que el PSOE present ara aquesta iniciativa que hauria de ser molt més ambiciosa, perquè al carrer hi ha molts veïns que porten mesos demanant oxigen davant tanta asfíxia fiscal”.

En aquest sentit, recorda Lecha, “el PP ja va defensar en l'últim ple la rebaixa de la taxa de els” fems. Però no la que planteja l'equip de govern”. La proposta que reivindica el PP “és molt més ambiciós i dona resposta a les demandes de tota la població”. Perquè “el que exigim és que es rebaixe un 50% la taxa de fems i s'aplique a tota la ciutadania, sense excepcions”.

Lecha recorda que la pressió fiscal que s'aplica sobre la població “és una de les més elevades de tota la província”. Per a un municipi amb un cens que no aconsegueix els 2.500 habitants, “és injustificat que s'abonen tributs que estan al nivell dels de Castelló ciutat, i fins i tot per damunt en molts casos”. Per això, explica Lecha, “creiem que si el PSOE té diners per a pujar-se les nòmines, si té diners per a gastar en propaganda i autobombo en les empreses del germà de Ximo Puig, també hauria de tindre diners per a poder alleujar als ciutadans d'una pressió fiscal insuportable. Nosaltres ho plantejarem. Esperem que el PSOE reconsidere la seua proposta i se sume a la nostra. Pel bé de Morella”, ha manifestat el regidor.

Pujar