12 de juliol de 2020 12/7/20

Neva a Morella durant tot el matí

Neva a Morella durant tot el matí - (foto 1)
  • La inauguració de les XV Jornades de la Trufa s’ha ajornat fins al proper dijous a causa de la nevada

  • Aquesta nevada és molt beneficiosa per als aqüífers de la zona que estaven patint una greu sequera

MÉS FOTOS
Neva a Morella durant tot el matí - (foto 2)
Neva a Morella durant tot el matí - (foto 3)
Neva a Morella durant tot el matí - (foto 4)

Morella s’ha despertat nevant i no ha parat fins al migdia. Així, la neu ha sigut la protagonista de la jornada, la qual ha provocat que els ports de Torremiró, Querol i Ares s’hagen tancat al trànsit en alguns moments o fer l’ús de cadenes obligatori. A més, la inauguració de les XV Jornades de la Trufa s’ha ajornat fins al dijous vinent, 1 de febrer. D’altra banda, els aqüífers de la zona s’han vist beneficiats per aquesta nevada, ja que la sequera estava castigant greument als Ports.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquesta nevada compta amb beneficis per als aqüífers de la zona i ajuda a pal·liar la greu sequera que estàvem patint a Morella i els seus voltants”. L’edil també ha comentat que “les Jornades de la Trufa que tenien prevista la inauguració aquesta vesprada, veuen aquest acte ajornat fins al dijous a causa de la nevada”. A més, Rhamsés ha demanat “molta precaució i no circular amb vehicles si no és necessari”.

A hores d’ara els ports de Torremiró i Ares estan tancats al trànsit i pel port de Querol es pot circular amb precaució. A l’interior del casc urbà de Morella s’ha treballat durant tot el matí per a netejar la neu dels carrers, encara així, es recomana no circular amb vehicles si no és necessari.

Pujar