elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compte enrere per a celebrar el III festival literari de Morella

Compte enrere per a celebrar el III festival literari de Morella
  • La llibreria Argot va acollir la presentació d’esta cita amb els autors Patricia Campos i Óscar Gual com a protagonistes per a parlar sobre la intensa programació dels dies 3, 4 i 5 de maig

El Festival literari de Morella va celebrar l’acte de presentació de la programació de l’edició 2024 que tindrà lloc entre el 3 i el 5 de maig. La llibreria Argot, a Castelló de la Plana, va acollir a la directora del festival, Elena Moya, i l’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, com amfitrions d’esta cita literària amb dos convidats de luxe com són l’autora i pilot, Patricia Campos, i l’enginyer informàtic i autor, Óscar Gual. Així, la presentació va ser ja un tast dels debats que tindran lloc a Morella al voltant de la pregunta Algoritmes o humans?

Esta serà el tercer any d’una cita que s’ha convertit en un far per als i les amants de les lletres i per a aquelles persones que busquen explorar els límits de la seua imaginació. Així, durant els tres dies es concentren a Morella escriptores, escriptors, periodistes, música, xefs i creatius i qüestionar el paper de la tecnologia al món de la literatura. Per a això, s’han programat les activitats més diverses durant tres dies que combinen els panells literaris amb rutes senderistes, debats i gastronomia per a crear un esdeveniment únic en el seu gènere.

Pel que fa a l’acte, va ser ja com una activitat prèvia amb l’essència del que serà la tercera edició del Festival Literari de Morella. La directora, Elena Moya, es va encarregar de conduir el debat i anunciar la gran varietat d’activitats i la qualitat dels i les participants que albergarà la cita. D’altra banda, Patricia Campos i Óscar Gual van donar la seua visió sobre com la tecnologia influeix en el món de les lletres a través de la seua literatura. Finalment, l’alcalde Sangüesa va convidar a totes i tots a participar en esta tercera edició que planteja un interessant debat amb un tema d’actualitat.

 

Pujar