5 de desembre de 2020 5/12/20

El PP de Morella reclama la Creu de Santa Llúcia per als sanitaris i el personal de la residència

El PP de Morella reclama la Creu de Santa Llúcia per als sanitaris i el personal de la residència - (foto 1)
  • El portaveu del PP formula la proposta al PSPV en ple amb l'objectiu de reconéixer “a tots els professionals essencials que han exposat la seua vida per salvar la nostra”

El Grup Municipal del Partit Popular de Morella ha proposat al PSPV de la localitat que la màxima distinció que atorga la població, la Creu de Santa Llúcia, servisca aquest any de reconeixement i agraïment “als qui han exposat la seua vida per a salvar la nostra”.

Jesús Lecha, portaveu del PP a Morella, va plantejar en el ple d'aquest dijous la iniciativa al costat de la sol·licitud d'un minut de silenci i condol als morts, “tant morellans com a la resta d'espanyols”. La proposta sorgeix “amb el desig de mostrar gratitud”. “Per a Morella aquesta distinció és un emblema volgut i entranyable, i amb el qual enguany hauríem de destacar a totes les professions essencials que durant mesos han donat tot de la seua part perquè seguim protegits en el confinament de les nostres cases”.

Des del PP, “estarem al costat dels qui desitgen protegir a la població i aquest reconeixement crec que és de justícia. Especialment per als sanitaris que s'han deixat la pell en la defensa de la salut dels nostres veïns i amb especial afecte cap a tot el personal de la residència de la tercera edat i els seus usuaris, perquè són molts, massa, els ancians que han perdut la vida com a conseqüència d'aquesta pandèmia”.

A ells, “i a la resta de les professions essencials: Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil, Bombers, Brigada Municipal, la Unitat de Respir, Creu Roja, el Centre de Dia, el professorat i el centre d'Educació Infantil, mereixen el nostre màxim respecte i suport”.

Per això, ha declarat Lecha, “confiem que el PSPV done suport a aquesta iniciativa i siga possible honrar-los amb aquesta distinció”. També a tots els veïns, “perquè som conscients que només el comportament cívic i responsable, amb la col·laboració dels empresaris que s'han bolcat en la confecció de material de protecció i han col·laborat per a portar material sanitari, ha sigut possible que la tragèdia viscuda a Morella no haja sigut encara més terrible”.

Pujar