elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Morella reactiva l’agenda cultural

Morella reactiva l’agenda cultural
  • Els actes programats comencen avui amb l’obertura de l’exposició ‘Lugares vividos’ del fotògraf Robert Lengua i que ja se pot admirar a la Sala del Consell de l’Ajuntament de Morella i que s’emmarca dintre del cicle Imaginària

  • Sense descuidar les mesures contra la Còvid-19 l’Ajuntament de Morella ha volgut vestir de cultura l’octubre amb exposicions, presentacions de llibres, música i cinema

L’Ajuntament de Morella reactiva l’agenda cultural amb l’inici d’octubre  aprofitant el pont del 9 i 12. Com és preceptiu pe a tots els esdeveniments es prendran les oportunes mesures de seguretat front al Covid-19.

En aquest sentit s’han organitzat actes de petit format, amb aforament limitat i amb totes les mesures de seguretat per anar recuperant, a poc a poc, l’activitat cultural. Per a Rocío Querol, regidora de cultura de l’Ajuntament de Morella ‘hem volgut recuperar l’activitat cultural que es va tenir que suspendre a l’agost i que ens ha deixat sense cap acte durant mes i mig i el pont d’octubre hem cregut que era una oportunitat de recuperar la programació’.

Des d’avui dissabte i fins el 31 d’octubre es pot  visitar a la Sala del Consell de l’Ajuntament de Morella l’exposició ‘Lugares vividos’ de l’artista Robert Lengua. Es tracta d’una exposició fotogràfico-artística englobada dintre del cicle Imaginària que organitzen la Universitat Jaume I, la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Morella i que mostra tota una sèrie d’escenaris idíl·lics visitats per l’artista.

El proper divendres 9 d’octubre, a les 19.30 h. i al Teatre Municipal tindrà lloc la presentació del llibre ‘Si te quedas en Morella...’ de l’escriptora Teresa Cameselle, premi Letras del Mediterraneo. No serà aquest l’únic llibre que es presentarà a Morella el cap de setmana cultural perquè a l’endemà, al mateix lloc i a les 19.30 h. serà presentada l’obra ‘El retablo barroco en las comarcas castellonenses de diócesis de Tortosa’ d’Ester Forner.

La música clàssica també tindrà cabuda dintre de la programació morellana amb un concert del cicle Morella Sonora que també serà oferit al Teatre Municipal el diumenge 11 a les 19.30 h. Es tracta d’un concert interpretat per Eduardo Pascual a la guitarra i Francesco Mannis a la flauta. Els actes culturals acabaran el dilluns dia 12 a les 19 h. amb la projecció de la pel·lícula ‘La Inocencia’ al Cinema Municipal.

Pujar