26 de maig de 2020 26/5/20

El PP de Morella exigeix una comissió del COVID-19 per a conéixer les dades que Puig oculta

El PP de Morella exigeix una comissió del COVID-19 per a conéixer les dades que Puig oculta - (foto 1)
  • Lecha (PP): “Les famílies tenen dret a conéixr l'abast d'esta pandèmia i la censura del PSPV només és còmplice i ostatge d'un president que s'aferra a la cadira”

El Grup Municipal del Partit Popular de Morella va reclamar ahir en ple la constitució d'una comissió informativa del COVID-19 per a llançar llum i garantir transparència i informació als morellans sobre l'abast de la pandèmia en el municipi. La convocatòria d'un ple extraordinari arribava tres mesos després que se celebrara l'últim ordinari. “Conéixer les dades no és una obligació, és un dret que tenen els veïns de Morella per a protegir-se enfront d'aquesta pandèmia. No obstant això, el PSPV sembla estar més ocupat a servir a Ximo Puig que a defensar a la població”.

La proposta de Jesús Lecha, portaveu del PP en la localitat, es va formular en el transcurs d'un ple en el qual no s'admetien mocions, precs o preguntes. No obstant això, el portaveu del PP va reclamar la comissió en el si de la sessió i la va acompanyar d'un Pla de reactivació social i econòmic que dotat amb 600.000 euros “garantisca que a la tragèdia sanitària que s'ha cobrat la vida de desenes de veïns no continua una crisi econòmica de consequències dramàtiques”.

Unes mesures acompanyades d'una petició “ferma i contundent”. “Tant la consellera de Sanitat com el mateix president de la Generalitat Valenciana han de dimitir dels seus càrrecs. És inconcebible que davant un drama sanitari de l'abast que ha viscut Morella ningú, absolutament ningú, haja assumit cap responsabilitat”. “És un fet insòlit que desempara als qui hui han perdut a un ser estimat en aquesta pandèmia i al qual se suma un Govern d'Espanya que, liderat per Pedro Sánchez, no ha tingut complexos a pactar amb els hereus d'ETA per a desestabilitzar, encara més si cap a l'economia”.

Llet ha transmés “tot el suport del Partit Popular per a protegir als morellans i lluitar pel seu futur. Ens tindrà al seu costat per a garantir certitud i seguretat als nostres veïns, però mai per a ser còmplices d'una política que lluny de lluitar per un demà d'oportunitats està provocant el caos i la desesperació a tots els nivells”.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar