elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Morella està preparada per a albergar un nou curs escolar als tres centres educatius

Morella està preparada per a albergar un nou curs escolar als tres centres educatius

  Morella torna a la normalitat després de l’intens mes d’agost que a tingut amb les festes de l’Anunci del 54 Sexenni. D’aquesta manera, avui s’han incorporat els professors de l’Escola Infantil i els alumnes comencen les classes el dia 4 de setembre, l’11 de setembre s’inicien al col·legi i l’institut i el 18 els diferents cursos d’anglés del Centre Formatiu. Cal destacar que el servei de guarderia de l’Escola Infantil és gratuït a Morella i s’han realitzat diferents millores als centres per tal de condicionar-los per albergar el nou curs escolar.

  L’ajuntament de Morella ha realitzat diferents millores als tres centres de manera que estiga tot enllestit quan els alumnes comencen les classes. D’aquesta manera, destaca la instal·lació d’una nova caldera per a la calefacció de l’Escola Llar, així com la reparació del pati del col·legi Mare de Déu de Vallivana. Aquesta actuació consisteix en la reparació del sol en alguna zona de l’exterior i la instal·lació de baranes per a les escales. A més, a l’Escola Infantil s’ha condicionat la zona de jocs per als més menuts i s’han realitzat tasques de manteniment habituals.

  La regidora d’Educació, Judit García, ha destacat que “l’Escola Infantil ofereix un servei essencial per a les famílies i, per tant, des de l’Ajuntament seguim apostant per oferir-lo de forma gratuïta i ajudar als veïns i veïnes de Morella amb la conciliació familiar amb el treball”. D’aquesta manera, la regidora ha comentat que “s’han realitzat diferents millores als centres educatius de Morella com el condicionament dels edificis i les zones de joc per a que els alumnes puguen gaudir d’un espai més agradable i apte per a la seua activitat”. Finalment, Judit ha afegit que “a Morella apostem pels idiomes i oferim cursos amb examen oficial del Centre Examinador Trinity College London de manera que no és necessari desplaçar-se per a obtindre els títols”.

  El Centre Formatiu de Morella ofereix classes d’anglés i exàmens de diferents nivells, així com la possibilitat de tindre classes presencials com a distància per tal de facilitar l’estudi a tots els interessats en aprendre idiomes a Morella. D’aquesta manera, la inscripció als diferents cursos està oberta i es pot realitzar a les oficines de l’ajuntament de Morella o enviant un correu a escolaidiomesmorella@gmail.com per tal d’obtindre el formulari i la informació necessària.

   

  Pujar