elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Morella denuncia que Pedro Sánchez deixa en suspens l'execució del tram de la N-232

El PP de Morella denuncia que Pedro Sánchez deixa en suspens l'execució del tram de la N-232
  • El portaveu del PP a Morella, Jesús Ortí, lamenta que el president del Govern d'Espanya “estiga més ocupat a blanquejar a l'independentisme i ara guanyar les eleccions a Catalunya que a aprovar un pressupost que active a Espanya”

El Grup Municipal del Partit Popular de Morella ha lamentat que el Govern d'Espanya bloquege l'execució del tram de la N-232 entre la Masia La Torreta i Morella Sud “perquè ara l'important és blanquejar a l'independentisme amb una llei d'amnistia feta a mida”.

“Esta urgència de Pedro Sánchez és la que deixa a Espanya sense Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) i provoca que este últim tram que acumula anys de retard es veja afectat i alentit per l'efecte d'una política més ocupada a assegurar butaques que a resoldre els problemes de la gent”.

Així ho entén el portaveu del Partit Popular a Morella, Jesús Ortí, qui estima “urgent i necessari” l'execució d'este últim tram que compta amb una inversió prevista de més de 20,6 milions. Condicionament del traçat, reordenació dels accessos de la N232 en un tram de 4,85 quilòmetres, el projecte es materialitzarà sobre una calçada convencional de dos carrils per a una velocitat de 80 quilòmetres per hora que permetran completar este projecte que “millora les comunicacions de Morella i la comarca amb la resta de la província i, en definitiva, ens fa més fortes”, manifesta Ortí.

Cal recordar que l'obra, que en 2021 el PP reclamava que s'incloguera en els PGE i el PSOE rebutjava, permetrà completar el projecte del port de Querol “que va llançar el Govern de Mariano Rajoy i hui és una realitat”. “Ara volem que s'execute l'últim tram i demanem que s'atenga la necessitat d'esta localitat que mereix tot el futur”, ha conclòs Ortí.

Pujar