5 de desembre de 2019 5/12/19

Morella celebra el ple on tractarà la gestió de l’Espai Firal a l’Anunci

Morella celebra el ple on tractarà la gestió de l’Espai Firal a l’Anunci - (foto 1)

  Morella celebra demà a les 20.15 hores el ple ordinari de febrer per aprovar, entre altres temes, el plec de condicions per a la gestió de l'Espai Firal durant el mes d'agost. Així, les empreses poden fer les seves propostes per tal d'optar a gestionar les activitats i festes de Morella sobre el que "és una bona oportunitat per oferir activitats i un bon servei en unes dates amb molta activitat i ocupació", ha destacat la regidora de Cultura, Rocío Querol.

  L'Espai Firal és l'emplaçament on es celebren molts actes festius de l'estiu morellà, per tant, "pensem que és un any especial per a Morella i la gestió d'aquest espai té moltes oportunitats per a fer activitats de tot tipus", ha comentat Rocío. El plec de condicions assenyala algunes de les activitats marcades al calendari festiu, però se'n poden proposar més per part de les empreses que es presenten al concurs. El plec de condicions implica gestionar la barra de l'Espai Firal i també estableix quines activitats han de ser de caràcter gratuït.

  El ple ordinari contempla altres punts a tractar. L'Àrea d'Administració i Hisenda ha de nomenar un tresorer, aprovar, si escau, el compte de recaptació de 2016, l'informe de seguiment del Pla Ajust del quart trimestre del 2016 i l'informe de la Llei de Morositat del 2016. A més, l'Àrea d'Obres i Serveis aporta temes com una moció sobre el Colomer Zurita. L'Àrea de Governació, l'aprovació de la moció del servei de DNI. L'Àrea d'Educació i Cultura, com ja s'ha mencionat anteriorment, tracta el plec de condicions de l'adjudicació de l'Espai Firal per a l'agost de 2017 i, a més, la declaració institucional per a una ciutat lliure d'assetjament escolar. Quant a l'Àrea de Promoció Econòmica ha de ratificar l'adhesió als tallers d'ocupació de la Mancomunitat Taula del Sènia i Els Ports, la moció del servei de recollida de residus sòlids urbans de la Diputació i la ratificació de l'acord d'adhesió a la plataforma de la N-232. Finalment, l'Àrea de Benestar Social té com a punt l'adhesió al fons valencià per la solidaritat.

  Cimera d'alcaldes a la Diputació de Castelló

  Avui al Saló de Recepció del palau provincial es celebra la cimera d'alcaldes per a tractar diversos temes. Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, participa en aquesta reunió i vol traslladar "la necessitat d'unir esforços i millorar les mesures per a lluitar contra el despoblament, que és el gran problema de les comarques de l'interior de la província i donar major suport al gran potencial que té aquest territori".

  ocultar
  Morella celebra el ple on tractarà la gestió de l’Espai Firal a l’Anunci
  Pujar