13 de desembre de 2019 13/12/19

Morella celebra el dia de los Pueblos más Bonitos

Morella celebra el dia de los Pueblos más Bonitos - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Morella celebra el dia de los Pueblos más Bonitos - (foto 2)

  Morella celebra avui el dia de los Pueblos más Bonitos de España amb entrada gratuïta als seus monuments i museus. A més, s’ha realitzat una visita guiada per la ciutat on morellans, morellanes i visitants han recorregut els principals carrers i monuments de Morella. D’aquesta manera, Morella s’uneix a tots els pobles de l’associació per a commemorar el seu dia que pretén posar en valor el patrimoni, així com donar-lo a conèixer i promocionar-lo de manera conjunta.

  El regidor de turisme, Jorge García, ha destacat que “hi ha molta participació en les activitats organitzades, sobretot en la visita guiada per la ciutat”. L’edil ha comentat que “aquest dia és molt important perquè mostra el treball conjunt que es realitza per a donar a conèixer aquestes localitats i promocionar el ric patrimoni que les caracteritza”. Jorge ha afegit que “Morella pertany a aquesta associació des de els seus inicis al 2013 i participa en les activitats que es proposen per tal de posar en valor tot el patrimoni de la ciutat i convidar a tots i totes a visitar Morella”.

  Cal recordar que aquest cap de setmana un conjunt de veïns i veïnes de Morella han realitzat un viatge per algunes de les demés localitats de l’associació i han visitat Frías, Covarrubia y Calerruega. Així, aquestos han participat en les activitats organitzades en aquestos pobles i han pogut conéixer el patrimoni que ofereixen.

  Morella ofereix diverses activitats a més del seu patrimoni arquitectònic i històric. Així, el senderisme o les rutes en bicicleta de morella singletracks o el parc d’aventura Saltapins són algunes de les propostes de Morella per a gaudir de la natura i de l’esport a l’aire lliure que es poden realitzar.

  ocultar
  Morella celebra el dia de los Pueblos más Bonitos
  Pujar