elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El jutge cita com imputat al germà de Ximo Puig pel cobrament d'ajudes públiques

El jutge cita com imputat al germà de Ximo Puig pel cobrament d'ajudes públiques
  • Francis Puig, administrador diverses empreses de comunicació, s'asseurà davant el jutge el pròxim 23 de maig

Francis Puig, germà del president Ximo Puig, s'asseurà davant el jutge com imputat el pròxim 23 de maig després que el titular del Jutjat d'Instrucció número 4 de València, li haja citat a declarar per les presumptes irregularitats en ajudes concedides a empreses vinculades al germà del cap del Consell.

Francis Puig és administrador de Comunicacions dels Ports SL i Mas Mut Produccions SL. A més, del germà de Ximo Puig, també acudirà a declarar Juan Enrique Adell Bovell, administrador de Canal Maestrat SL.

El Partit Popular, personat com a acusació en la causa, denúncia que en la Comunitat Valenciana, Francis Puig ha aconseguit, des que el seu germà és president de la Generalitat, més de 636.000 euros en ajudes públiques fins a febrer d'enguany.

El jutge investiga la possible adjudicació fraudulenta de subvencions de la Generalitat Valenciana, de la Generalitat de Catalunya i del Govern d'Aragó a Comunicacions dels Ports, Mes Mut, Canal Maestrat, Nova C.B i Kriol Produccions entre els anys 2015 i 2018.

Pujar