5 de desembre de 2019 5/12/19

El Govern del PP torna a complir amb Castelló i licita el parador de Morella

El Govern del PP torna a complir amb Castelló i licita el parador de Morella - (foto 1)

  El Govern del Partit Popular torna a complir amb la província de Castelló i ha licitat el projecte del parador turístic de Morella després del boicot del PSOE a aquesta aposta pel turisme de la província. Aquest projecte, igual que l'AVE, va ser eliminat pel PSOE de la llista d'obres per a Castelló quan governava José Luis Rodríguez Zapatero qui, a canvi va executar en la província la ruïna del projecte Castor o les desaladoras que ningú vol.

  Tal com ha explicat el diputat del PP per Castelló, Miguel Barrachina, “la aposta del Partit Popular per la província és inqüestionable ja que, després d'una legislatura com la passada en la qual es va fer un gran esforç inversor perquè la província tinga AVE, en aquesta recentment inaugurat manat del PP se segueixen complint els compromisos”.

  De fet, el Govern torna a col·locar en l'agenda aquest projecte turístic, una reivindicació del Partit Popular i que torna a reprendre's després que el PSOE arraconara el projecte i, en el seu lloc, prioritzara el Castor. El BOE ha publicat la licitació de la redacció del projecte que formarà a passar a la xarxa de Paradores de Tourespaña.

  “Ojalá el PSOE i Compromís invertiren a Castelló al mateix nivell que ho fa el Govern d'Espanya ja que mentre el PP aposta per l'útil i allò que va a generar oportunitats, el PSOE i Compromís retallen en la província”, explica Barrachina.

  Cal recordar que el Govern d'Espanya ha desbloquejat també les obres en la N-232 per a eliminar el port de Querol i que l'accés a la província per aquesta important carretera siga més fluïda. La inversió prevista del Govern és de 40 milions d'euros i suposa eliminar un coll de botella per al tràfic en aquest nus de la N-232 que arriba fins a Vinaròs. Una obra que arribarà després de la reivindicació empresa pel PP de Castelló i el Govern Provincial de la Diputació.

  El responsable popular ha recordat, a més, “que des que governa el PP s'ha apostat per exemple per la variant de la N-340 al seu pas pel Maestrat”, s'està acabant l'arribada de l'AVE a Castelló i es “cumplisquen amb les reivindicacions de la província de Castelló” enfront de el “maltractament” i a el “ninguneo” que el socialisme ha infligit a la província com amb “el escàndol del Cástor, que anem a pagar tots en la factura de la llum i les desaladoras que suposen 1.500 milions d'euros tirats a la brossa gràcies al PSOE”.

  Cal recordar que per exemple en la N-232 l'última vegada que es van fer obres va ser en l'anterior legislatura del PP, amb el Govern d'Aznar, quan es van invertir més de 24 milions d'euros en aqueix tram, època en la qual a Castelló es van realitzar deu actuacions en carreteres nacionals amb 245 milions d'euros d'inversió, entre elles l'autovia Mudèjar, la N-225 des de la Vall d'Uixó a l'Alt Palancia o la variant de la N-340 a Nules.

  ocultar
  El Govern del PP torna a complir amb Castelló i licita el parador de Morella
  Pujar